Broadmark Realty Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Broadmark Realty Capital Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Broadmark Realty Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van Broadmark Realty Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Broadmark Realty Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Broadmark Realty Capital Inc delen.

Broadmark Realty Capital Inc is gevestigd in in . Broadmark Realty Capital telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. is de CEO van Broadmark Realty Capital Inc.

Broadmark Realty Capital Inc

Aandelen Broadmark Realty Capital kopen

Koop Broadmark Realty Capital Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Broadmark Realty Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Broadmark Realty Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Broadmark Realty Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Broadmark Realty Capital.

Broadmark Realty Capital koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $5,86 -2,33%
Handelsvolume 1.154.756
Openingskoers $6,00
Hoogste koers $6,01
Laagste koers $5,76
Koersbereik $0,26
Ticker BRMK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Broadmark Realty Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Broadmark Realty Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $5,86 -2,33% 1.154.756 $6,00 $6,01 $5,76
22 september 2022 $6,03 -3,05% 981.997 $6,22 $6,22 $6,00
21 september 2022 $6,25 -1,42% 982.307 $6,34 $6,40 $6,23
20 september 2022 $6,30 -0,32% 708.022 $6,32 $6,33 $6,24
16 september 2022 $6,39 +2,73% 2.622.177 $6,22 $6,39 $6,12

Aandelen Broadmark Realty Capital Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Broadmark Realty Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Broadmark Realty Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Broadmark Realty Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Broadmark Realty Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Broadmark Realty Capital over de laatste 5 handelsdagen

Broadmark Realty Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Broadmark Realty Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Broadmark Realty Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Broadmark Realty Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Broadmark Realty Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Broadmark Realty Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Broadmark Realty Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Broadmark Realty Capital.

Broadmark Realty Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Broadmark Realty Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Broadmark Realty Capital Inc?

De CEO van Broadmark Realty Capital Inc is .

Wat is de actuele Broadmark Realty Capital Inc aandelen koers?

Het Broadmark Realty Capital Inc-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $6,00, de hoogste koers was $6,01 en de laagste koers was $5,76. De slotkoers was $5,86 en is daarmee met 2,82% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Broadmark Realty Capital Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Broadmark Realty Capital Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Broadmark Realty Capital Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Broadmark Realty Capital Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Broadmark Realty Capital Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Broadmark Realty Capital Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Broadmark Realty Capital Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Broadmark Realty Capital Inc stijgen in 2022?

Gaat Broadmark Realty Capital Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Broadmark Realty Capital Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Broadmark Realty Capital Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Broadmark Realty Capital Inc aandelen kopen?

Broadmark Realty Capital Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Broadmark Realty Capital Inc aandelen kopen:

Andere aandelen