Booz Allen Hamilton Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Booz Allen Hamilton Holding Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Booz Allen Hamilton Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Booz Allen Hamilton Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Booz Allen Hamilton Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Booz Allen Hamilton Holding Corp delen.

Booz Allen Hamilton Holding Corp is gevestigd in Mc Lean in US. Booz Allen Hamilton Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. Horacio Rozanski is de CEO van Booz Allen Hamilton Holding Corp.

Booz Allen Hamilton Holding Corp

Aandelen Booz Allen Hamilton Holding kopen

Koop Booz Allen Hamilton Holding Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Booz Allen Hamilton Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Booz Allen Hamilton Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Booz Allen Hamilton Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Booz Allen Hamilton Holding.

Booz Allen Hamilton Holding koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $92,18 -1,06%
Handelsvolume 649.735
Openingskoers $93,17
Hoogste koers $93,25
Laagste koers $91,44
Koersbereik $1,81
Ticker BAH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Booz Allen Hamilton Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Booz Allen Hamilton Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $92,18 -1,06% 649.735 $93,17 $93,25 $91,44
28 september 2022 $93,46 +1,10% 1.097.539 $92,44 $93,58 $91,30
27 september 2022 $92,15 -1,27% 725.558 $93,34 $93,62 $91,30
26 september 2022 $92,69 -0,27% 681.726 $92,94 $93,90 $92,35
23 september 2022 $93,29 -0,96% 667.120 $94,19 $94,25 $91,85

Aandelen Booz Allen Hamilton Holding Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Booz Allen Hamilton Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Booz Allen Hamilton Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Booz Allen Hamilton Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Booz Allen Hamilton Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Booz Allen Hamilton Holding over de laatste 5 handelsdagen

Booz Allen Hamilton Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Booz Allen Hamilton Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Booz Allen Hamilton Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Booz Allen Hamilton Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Booz Allen Hamilton Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Booz Allen Hamilton Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Booz Allen Hamilton Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Booz Allen Hamilton Holding.

Booz Allen Hamilton Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Booz Allen Hamilton Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Booz Allen Hamilton Holding Corp?

De CEO van Booz Allen Hamilton Holding Corp is Horacio Rozanski.

Wat is de actuele Booz Allen Hamilton Holding Corp aandelen koers?

Het Booz Allen Hamilton Holding Corp-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $93,17, de hoogste koers was $93,25 en de laagste koers was $91,44. De slotkoers was $92,18 en is daarmee met 1,37% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Booz Allen Hamilton Holding Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Booz Allen Hamilton Holding Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Booz Allen Hamilton Holding Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Booz Allen Hamilton Holding Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Booz Allen Hamilton Holding Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Booz Allen Hamilton Holding Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Booz Allen Hamilton Holding Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Booz Allen Hamilton Holding Corp stijgen in 2022?

Gaat Booz Allen Hamilton Holding Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Booz Allen Hamilton Holding Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Booz Allen Hamilton Holding Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Booz Allen Hamilton Holding Corp aandelen kopen?

Booz Allen Hamilton Holding Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Booz Allen Hamilton Holding Corp aandelen kopen:

Andere aandelen