Benchmark Electronics Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Benchmark Electronics Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Benchmark Electronics, wat de huidige verwachtingen zijn van Benchmark Electronicsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Benchmark Electronics. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Benchmark Electronics Inc. delen.

Benchmark Electronics Inc. is gevestigd in Tempe in US. Benchmark Electronics telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Jeffrey Benck is de CEO van Benchmark Electronics Inc..

Benchmark Electronics Inc.

Aandelen Benchmark Electronics kopen

Koop Benchmark Electronics Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Benchmark Electronics stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Benchmark Electronics  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Benchmark Electronics aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Benchmark Electronics.

Benchmark Electronics koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $28,35 +0,50%
Handelsvolume 115.820
Openingskoers $28,21
Hoogste koers $28,60
Laagste koers $28,10
Koersbereik $0,50
Ticker BHE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Benchmark Electronics koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Benchmark Electronics over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $28,35 +0,50% 115.820 $28,21 $28,60 $28,10
7 december 2022 $28,07 +0,39% 117.664 $27,96 $28,23 $27,81
6 december 2022 $28,09 -1,78% 181.288 $28,60 $28,60 $27,93
5 december 2022 $28,59 -0,10% 149.496 $28,62 $28,77 $28,33
2 december 2022 $28,93 +0,77% 185.346 $28,71 $29,28 $28,64

Aandelen Benchmark Electronics Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Benchmark Electronics? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Benchmark Electronics koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Benchmark Electronics te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Benchmark Electronics van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Benchmark Electronics over de laatste 5 handelsdagen

Benchmark Electronics aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Benchmark Electronics koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Benchmark Electronics nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Benchmark Electronics

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Benchmark Electronics koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Benchmark Electronics in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Benchmark Electronics. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Benchmark Electronics.

Benchmark Electronics aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Benchmark Electronics: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Benchmark Electronics Inc.?

De CEO van Benchmark Electronics Inc. is Jeffrey Benck.

Wat is de actuele Benchmark Electronics Inc. aandelen koers?

Het Benchmark Electronics Inc.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $28,21, de hoogste koers was $28,60 en de laagste koers was $28,10. De slotkoers was $28,35 en is daarmee met 1,00% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Benchmark Electronics Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Benchmark Electronics Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Benchmark Electronics Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Benchmark Electronics Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Benchmark Electronics Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Benchmark Electronics Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Benchmark Electronics Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Benchmark Electronics Inc. stijgen in 2022?

Gaat Benchmark Electronics Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Benchmark Electronics Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Benchmark Electronics Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Benchmark Electronics Inc. aandelen kopen?

Benchmark Electronics Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Benchmark Electronics Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen