Barnes & Noble Education Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Barnes & Noble Education Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Barnes & Noble Education, wat de huidige verwachtingen zijn van Barnes & Noble Educationen hoe de toekomst eruit zal zien voor Barnes & Noble Education. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Barnes & Noble Education Inc delen.

Barnes & Noble Education Inc is gevestigd in Basking Ridge in US. Barnes & Noble Education telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. is de CEO van Barnes & Noble Education Inc.

Barnes & Noble Education Inc

Aandelen Barnes & Noble Education kopen

Koop Barnes & Noble Education Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Barnes & Noble Education stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Barnes & Noble Education  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Barnes & Noble Education aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Barnes & Noble Education.

Barnes & Noble Education koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $2,65 +2,32%
Handelsvolume 167.941
Openingskoers $2,59
Hoogste koers $2,73
Laagste koers $2,59
Koersbereik $0,14
Ticker BNED
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Barnes & Noble Education koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Barnes & Noble Education over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $2,65 +2,32% 167.941 $2,59 $2,73 $2,59
5 oktober 2022 $2,60 0,00% 163.527 $2,60 $2,65 $2,47
4 oktober 2022 $2,62 +2,34% 246.308 $2,56 $2,70 $2,52
3 oktober 2022 $2,50 +2,46% 179.058 $2,44 $2,52 $2,37
29 september 2022 $2,34 +0,86% 217.618 $2,32 $2,37 $2,28

Aandelen Barnes & Noble Education Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Barnes & Noble Education? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Barnes & Noble Education koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Barnes & Noble Education te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Barnes & Noble Education van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Barnes & Noble Education over de laatste 5 handelsdagen

Barnes & Noble Education aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Barnes & Noble Education koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Barnes & Noble Education nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Barnes & Noble Education

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Barnes & Noble Education koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Barnes & Noble Education in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Barnes & Noble Education. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Barnes & Noble Education.

Barnes & Noble Education aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Barnes & Noble Education: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Barnes & Noble Education Inc?

De CEO van Barnes & Noble Education Inc is .

Wat is de actuele Barnes & Noble Education Inc aandelen koers?

Het Barnes & Noble Education Inc-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $2,59, de hoogste koers was $2,73 en de laagste koers was $2,59. De slotkoers was $2,65 en is daarmee met 1,92% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Barnes & Noble Education Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Barnes & Noble Education Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Barnes & Noble Education Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Barnes & Noble Education Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Barnes & Noble Education Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Barnes & Noble Education Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Barnes & Noble Education Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Barnes & Noble Education Inc stijgen in 2022?

Gaat Barnes & Noble Education Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Barnes & Noble Education Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Barnes & Noble Education Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Barnes & Noble Education Inc aandelen kopen?

Barnes & Noble Education Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Barnes & Noble Education Inc aandelen kopen:

Andere aandelen