Bank of Montreal Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Bank of Montreal bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Bank of Montreal, wat de huidige verwachtingen zijn van Bank of Montrealen hoe de toekomst eruit zal zien voor Bank of Montreal. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Bank of Montreal delen.

Bank of Montreal is gevestigd in Toronto in Canada. Bank of Montreal telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. William Downe is de CEO van Bank of Montreal.

Bank of Montreal

Aandelen Bank of Montreal kopen

Koop Bank of Montreal aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Bank of Montreal stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Bank of Montreal  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Bank of Montreal aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Bank of Montreal.

Bank of Montreal koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $99,84 +1,67%
Handelsvolume 873.812
Openingskoers $98,20
Hoogste koers $100,12
Laagste koers $97,87
Koersbereik $2,25
Ticker BMO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Bank of Montreal koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Bank of Montreal over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $99,84 +1,67% 873.812 $98,20 $100,12 $97,87
1 december 2022 $99,02 +1,27% 897.035 $97,78 $99,23 $96,45
30 november 2022 $97,83 +1,59% 990.759 $96,30 $98,01 $95,47
29 november 2022 $96,10 -0,09% 581.852 $96,19 $96,57 $95,10
28 november 2022 $96,32 -1,70% 601.945 $97,99 $98,51 $96,16

Aandelen Bank of Montreal koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Bank of Montreal? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Bank of Montreal koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Bank of Montreal te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Bank of Montreal van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Bank of Montreal over de laatste 5 handelsdagen

Bank of Montreal aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Bank of Montreal koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Bank of Montreal nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Bank of Montreal

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Bank of Montreal koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Bank of Montreal in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Bank of Montreal. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Bank of Montreal.

Bank of Montreal aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Bank of Montreal: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Bank of Montreal?

De CEO van Bank of Montreal is William Downe.

Wat is de actuele Bank of Montreal aandelen koers?

Het Bank of Montreal-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $98,20, de hoogste koers was $100,12 en de laagste koers was $97,87. De slotkoers was $99,84 en is daarmee met 0,83% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Bank of Montreal kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Bank of Montreal te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Bank of Montreal te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Bank of Montreal wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Bank of Montreal koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Bank of Montreal ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Bank of Montreal? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Bank of Montreal stijgen in 2022?

Gaat Bank of Montreal volgend jaar in de prijs omhoog? Bank of Montreal is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Bank of Montreal en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Bank of Montreal aandelen kopen?

Bank of Montreal aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Bank of Montreal aandelen kopen:

Andere aandelen