Banco Santander Chile Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Banco Santander Chile SA bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Banco Santander Chile, wat de huidige verwachtingen zijn van Banco Santander Chileen hoe de toekomst eruit zal zien voor Banco Santander Chile. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Banco Santander Chile SA delen.

Banco Santander Chile SA is gevestigd in Bandera N 140 in Chile. Banco Santander Chile telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Miguel Mata Huerta is de CEO van Banco Santander Chile SA.

Banco Santander Chile SA

Aandelen Banco Santander Chile kopen

Koop Banco Santander Chile SA aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Banco Santander Chile stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Banco Santander Chile  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Banco Santander Chile aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Banco Santander Chile.

Banco Santander Chile koers

Datum 6 oktober 2022
Slotkoers $14,35 -1,24%
Handelsvolume 399.848
Openingskoers $14,53
Hoogste koers $14,63
Laagste koers $14,27
Koersbereik $0,36
Ticker BSAC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Banco Santander Chile koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Banco Santander Chile over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
6 oktober 2022 $14,35 -1,24% 399.848 $14,53 $14,63 $14,27
5 oktober 2022 $14,64 +0,07% 495.265 $14,63 $14,73 $14,52
4 oktober 2022 $14,88 +0,20% 399.428 $14,85 $15,00 $14,73
3 oktober 2022 $14,66 +3,17% 527.447 $14,21 $14,75 $14,05
29 september 2022 $13,87 +0,29% 396.502 $13,83 $13,91 $13,57

Aandelen Banco Santander Chile SA koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Banco Santander Chile? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Banco Santander Chile koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Banco Santander Chile te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Banco Santander Chile van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Banco Santander Chile over de laatste 5 handelsdagen

Banco Santander Chile aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Banco Santander Chile koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Banco Santander Chile nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Banco Santander Chile

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Banco Santander Chile koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Banco Santander Chile in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Banco Santander Chile. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Banco Santander Chile.

Banco Santander Chile aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Banco Santander Chile: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Banco Santander Chile SA?

De CEO van Banco Santander Chile SA is Miguel Mata Huerta.

Wat is de actuele Banco Santander Chile SA aandelen koers?

Het Banco Santander Chile SA-aandeel had op 06-10-2022 een openingskoers van $14,53, de hoogste koers was $14,63 en de laagste koers was $14,27. De slotkoers was $14,35 en is daarmee met 1,98% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Banco Santander Chile SA kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Banco Santander Chile SA te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Banco Santander Chile SA te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Banco Santander Chile SA wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Banco Santander Chile SA koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Banco Santander Chile SA ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Banco Santander Chile SA? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Banco Santander Chile SA stijgen in 2022?

Gaat Banco Santander Chile SA volgend jaar in de prijs omhoog? Banco Santander Chile SA is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Banco Santander Chile SA en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Banco Santander Chile SA aandelen kopen?

Banco Santander Chile SA aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Banco Santander Chile SA aandelen kopen:

Andere aandelen