Axalta Coating Systems Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Axalta Coating Systems Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Axalta Coating Systems, wat de huidige verwachtingen zijn van Axalta Coating Systemsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Axalta Coating Systems. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Axalta Coating Systems Ltd delen.

Axalta Coating Systems Ltd is gevestigd in Philadelphia in US. Axalta Coating Systems telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Robert Bryant is de CEO van Axalta Coating Systems Ltd.

Axalta Coating Systems Ltd

Aandelen Axalta Coating Systems kopen

Koop Axalta Coating Systems Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Axalta Coating Systems stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Axalta Coating Systems  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Axalta Coating Systems aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Axalta Coating Systems.

Axalta Coating Systems koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $26,99 +2,20%
Handelsvolume 1.186.548
Openingskoers $26,41
Hoogste koers $27,10
Laagste koers $26,28
Koersbereik $0,82
Ticker AXTA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Axalta Coating Systems koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Axalta Coating Systems over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $26,99 +2,20% 1.186.548 $26,41 $27,10 $26,28
1 december 2022 $26,78 -0,48% 1.593.753 $26,91 $27,25 $26,69
30 november 2022 $26,84 +3,91% 1.204.666 $25,83 $26,85 $25,69
29 november 2022 $25,93 -1,03% 967.241 $26,20 $26,27 $25,86
28 november 2022 $26,07 -1,66% 2.473.575 $26,51 $26,60 $25,99

Aandelen Axalta Coating Systems Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Axalta Coating Systems? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Axalta Coating Systems koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Axalta Coating Systems te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Axalta Coating Systems van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Axalta Coating Systems over de laatste 5 handelsdagen

Axalta Coating Systems aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Axalta Coating Systems koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Axalta Coating Systems nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Axalta Coating Systems

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Axalta Coating Systems koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Axalta Coating Systems in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Axalta Coating Systems. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Axalta Coating Systems.

Axalta Coating Systems aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Axalta Coating Systems: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Axalta Coating Systems Ltd?

De CEO van Axalta Coating Systems Ltd is Robert Bryant.

Wat is de actuele Axalta Coating Systems Ltd aandelen koers?

Het Axalta Coating Systems Ltd-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $26,41, de hoogste koers was $27,10 en de laagste koers was $26,28. De slotkoers was $26,99 en is daarmee met 0,78% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Axalta Coating Systems Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Axalta Coating Systems Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Axalta Coating Systems Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Axalta Coating Systems Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Axalta Coating Systems Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Axalta Coating Systems Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Axalta Coating Systems Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Axalta Coating Systems Ltd stijgen in 2022?

Gaat Axalta Coating Systems Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Axalta Coating Systems Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Axalta Coating Systems Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Axalta Coating Systems Ltd aandelen kopen?

Axalta Coating Systems Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Axalta Coating Systems Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen