Atento Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Atento S.A. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Atento, wat de huidige verwachtingen zijn van Atentoen hoe de toekomst eruit zal zien voor Atento. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Atento S.A. delen.

Atento S.A. is gevestigd in in . Atento telt momenteel werknemers en is actief in de sector Professional, Scientific, and Technical Services. is de CEO van Atento S.A..

Atento S.A.

Aandelen Atento kopen

Koop Atento S.A. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Atento stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Atento  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Atento aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Atento.

Atento koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $5,30 -12,25%
Handelsvolume 124.696
Openingskoers $6,04
Hoogste koers $6,25
Laagste koers $5,30
Koersbereik $0,95
Ticker ATTO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Atento koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Atento over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $5,30 -12,25% 124.696 $6,04 $6,25 $5,30
2 december 2022 $5,60 +1,82% 24.568 $5,50 $5,79 $5,30
1 december 2022 $5,60 -4,76% 15.521 $5,88 $6,20 $5,51
30 november 2022 $5,64 +7,84% 4.218 $5,23 $6,03 $5,13
29 november 2022 $5,52 +5,75% 41.002 $5,22 $5,70 $5,20

Aandelen Atento S.A. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Atento? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Atento koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Atento te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Atento van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Atento over de laatste 5 handelsdagen

Atento aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Atento koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Atento nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Atento

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Atento koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Atento in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Atento. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Atento.

Atento aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Atento: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Atento S.A.?

De CEO van Atento S.A. is .

Wat is de actuele Atento S.A. aandelen koers?

Het Atento S.A.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $6,04, de hoogste koers was $6,25 en de laagste koers was $5,30. De slotkoers was $5,30 en is daarmee met 5,36% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Atento S.A. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Atento S.A. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Atento S.A. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Atento S.A. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Atento S.A. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Atento S.A. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Atento S.A.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Atento S.A. stijgen in 2022?

Gaat Atento S.A. volgend jaar in de prijs omhoog? Atento S.A. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Atento S.A. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Atento S.A. aandelen kopen?

Atento S.A. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Atento S.A. aandelen kopen:

Andere aandelen