ASA Gold and Precious Metals Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ASA Gold and Precious Metals Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ASA Gold and Precious Metals, wat de huidige verwachtingen zijn van ASA Gold and Precious Metalsen hoe de toekomst eruit zal zien voor ASA Gold and Precious Metals. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ASA Gold and Precious Metals Ltd delen.

ASA Gold and Precious Metals Ltd is gevestigd in Portland in US. ASA Gold and Precious Metals telt momenteel werknemers en is actief in de sector . David Christensen is de CEO van ASA Gold and Precious Metals Ltd.

ASA Gold and Precious Metals Ltd

Aandelen ASA Gold and Precious Metals kopen

Koop ASA Gold and Precious Metals Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ASA Gold and Precious Metals stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ASA Gold and Precious Metals  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ASA Gold and Precious Metals aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ASA Gold and Precious Metals.

ASA Gold and Precious Metals koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $14,27 -2,59%
Handelsvolume 40.399
Openingskoers $14,65
Hoogste koers $14,65
Laagste koers $14,20
Koersbereik $0,45
Ticker ASA
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de ASA Gold and Precious Metals koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ASA Gold and Precious Metals over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $14,27 -2,59% 40.399 $14,65 $14,65 $14,20
7 december 2022 $14,54 +2,39% 36.421 $14,20 $14,66 $14,20
6 december 2022 $14,20 -0,35% 49.462 $14,25 $14,47 $14,17
5 december 2022 $14,18 -2,61% 51.825 $14,56 $14,69 $14,18
2 december 2022 $14,65 +0,90% 58.021 $14,52 $14,80 $14,19

Aandelen ASA Gold and Precious Metals Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van ASA Gold and Precious Metals? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ASA Gold and Precious Metals koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ASA Gold and Precious Metals te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ASA Gold and Precious Metals van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ASA Gold and Precious Metals over de laatste 5 handelsdagen

ASA Gold and Precious Metals aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ASA Gold and Precious Metals koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ASA Gold and Precious Metals nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ASA Gold and Precious Metals

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ASA Gold and Precious Metals koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ASA Gold and Precious Metals in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ASA Gold and Precious Metals. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ASA Gold and Precious Metals.

ASA Gold and Precious Metals aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ASA Gold and Precious Metals: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ASA Gold and Precious Metals Ltd?

De CEO van ASA Gold and Precious Metals Ltd is David Christensen.

Wat is de actuele ASA Gold and Precious Metals Ltd aandelen koers?

Het ASA Gold and Precious Metals Ltd-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $14,65, de hoogste koers was $14,65 en de laagste koers was $14,20. De slotkoers was $14,27 en is daarmee met 1,86% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ASA Gold and Precious Metals Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ASA Gold and Precious Metals Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ASA Gold and Precious Metals Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ASA Gold and Precious Metals Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ASA Gold and Precious Metals Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ASA Gold and Precious Metals Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ASA Gold and Precious Metals Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ASA Gold and Precious Metals Ltd stijgen in 2022?

Gaat ASA Gold and Precious Metals Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? ASA Gold and Precious Metals Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ASA Gold and Precious Metals Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog ASA Gold and Precious Metals Ltd aandelen kopen?

ASA Gold and Precious Metals Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ASA Gold and Precious Metals Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen