Applied Industrial Technologies Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Applied Industrial Technologies Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Applied Industrial Technologies, wat de huidige verwachtingen zijn van Applied Industrial Technologiesen hoe de toekomst eruit zal zien voor Applied Industrial Technologies. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Applied Industrial Technologies Inc. delen.

Applied Industrial Technologies Inc. is gevestigd in Cleveland in US. Applied Industrial Technologies telt momenteel 6.600 werknemers en is actief in de sector Wholesale Trade. Neil Schrimsher is de CEO van Applied Industrial Technologies Inc..

Applied Industrial Technologies Inc.

Aandelen Applied Industrial Technologies kopen

Koop Applied Industrial Technologies Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Applied Industrial Technologies stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Applied Industrial Technologies  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Applied Industrial Technologies aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Applied Industrial Technologies.

Applied Industrial Technologies koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $132,09 -1,03%
Handelsvolume 95.155
Openingskoers $133,47
Hoogste koers $133,74
Laagste koers $131,24
Koersbereik $2,50
Ticker AIT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Applied Industrial Technologies koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Applied Industrial Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $132,09 -1,03% 95.155 $133,47 $133,74 $131,24
30 november 2022 $132,49 +2,63% 273.850 $129,10 $132,63 $127,09
29 november 2022 $129,32 -0,31% 121.235 $129,72 $130,83 $128,99
28 november 2022 $129,92 -0,97% 93.486 $131,19 $131,59 $129,04
25 november 2022 $131,91 +0,45% 50.741 $131,32 $132,72 $130,74

Aandelen Applied Industrial Technologies Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Applied Industrial Technologies? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Applied Industrial Technologies koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Applied Industrial Technologies te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Applied Industrial Technologies van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Applied Industrial Technologies over de laatste 5 handelsdagen

Applied Industrial Technologies aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Applied Industrial Technologies koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Applied Industrial Technologies nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Applied Industrial Technologies

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Applied Industrial Technologies koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Applied Industrial Technologies in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Applied Industrial Technologies. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Applied Industrial Technologies.

Applied Industrial Technologies aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Applied Industrial Technologies: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Applied Industrial Technologies Inc.?

De CEO van Applied Industrial Technologies Inc. is Neil Schrimsher.

Wat is de actuele Applied Industrial Technologies Inc. aandelen koers?

Het Applied Industrial Technologies Inc.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $133,47, de hoogste koers was $133,74 en de laagste koers was $131,24. De slotkoers was $132,09 en is daarmee met 0,30% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Applied Industrial Technologies Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Applied Industrial Technologies Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Applied Industrial Technologies Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Applied Industrial Technologies Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Applied Industrial Technologies Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Applied Industrial Technologies Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Applied Industrial Technologies Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Applied Industrial Technologies Inc. stijgen in 2022?

Gaat Applied Industrial Technologies Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Applied Industrial Technologies Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Applied Industrial Technologies Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Applied Industrial Technologies Inc. aandelen kopen?

Applied Industrial Technologies Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Applied Industrial Technologies Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen