American Eagle Outfitters Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel American Eagle Outfitters Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van American Eagle Outfitters, wat de huidige verwachtingen zijn van American Eagle Outfittersen hoe de toekomst eruit zal zien voor American Eagle Outfitters. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over American Eagle Outfitters Inc. delen.

American Eagle Outfitters Inc. is gevestigd in Pittsburgh in US. American Eagle Outfitters telt momenteel 46.000 werknemers en is actief in de sector Retail Trade. Jay Schottenstein is de CEO van American Eagle Outfitters Inc..

American Eagle Outfitters Inc.

Aandelen American Eagle Outfitters kopen

Koop American Eagle Outfitters Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de American Eagle Outfitters stock koers van de afgelopen periode. Aandeel American Eagle Outfitters  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de American Eagle Outfitters aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van American Eagle Outfitters.

American Eagle Outfitters koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $15,36 -2,29%
Handelsvolume 4.512.915
Openingskoers $15,72
Hoogste koers $15,99
Laagste koers $15,33
Koersbereik $0,66
Ticker AEO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de American Eagle Outfitters koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen American Eagle Outfitters over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $15,36 -2,29% 4.512.915 $15,72 $15,99 $15,33
30 november 2022 $15,82 +1,22% 5.268.594 $15,63 $15,84 $15,26
29 november 2022 $15,70 -1,26% 4.118.022 $15,90 $15,93 $15,47
28 november 2022 $15,81 +1,15% 6.547.401 $15,63 $15,98 $15,47
25 november 2022 $15,80 -0,75% 3.401.697 $15,92 $16,14 $15,78

Aandelen American Eagle Outfitters Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van American Eagle Outfitters? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de American Eagle Outfitters koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van American Eagle Outfitters te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van American Eagle Outfitters van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel American Eagle Outfitters over de laatste 5 handelsdagen

American Eagle Outfitters aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de American Eagle Outfitters koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende American Eagle Outfitters nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van American Eagle Outfitters

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun American Eagle Outfitters koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van American Eagle Outfitters in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor American Eagle Outfitters. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van American Eagle Outfitters.

American Eagle Outfitters aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

American Eagle Outfitters: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van American Eagle Outfitters Inc.?

De CEO van American Eagle Outfitters Inc. is Jay Schottenstein.

Wat is de actuele American Eagle Outfitters Inc. aandelen koers?

Het American Eagle Outfitters Inc.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $15,72, de hoogste koers was $15,99 en de laagste koers was $15,33. De slotkoers was $15,36 en is daarmee met 2,91% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om American Eagle Outfitters Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om American Eagle Outfitters Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van American Eagle Outfitters Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. American Eagle Outfitters Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de American Eagle Outfitters Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor American Eagle Outfitters Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van American Eagle Outfitters Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van American Eagle Outfitters Inc. stijgen in 2022?

Gaat American Eagle Outfitters Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? American Eagle Outfitters Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van American Eagle Outfitters Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog American Eagle Outfitters Inc. aandelen kopen?

American Eagle Outfitters Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je American Eagle Outfitters Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen