Alexander & Baldwin Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Alexander & Baldwin Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Alexander & Baldwin, wat de huidige verwachtingen zijn van Alexander & Baldwinen hoe de toekomst eruit zal zien voor Alexander & Baldwin. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Alexander & Baldwin Inc. delen.

Alexander & Baldwin Inc. is gevestigd in in . Alexander & Baldwin telt momenteel 806 werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. is de CEO van Alexander & Baldwin Inc..

Alexander & Baldwin Inc.

Aandelen Alexander & Baldwin kopen

Koop Alexander & Baldwin Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Alexander & Baldwin stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Alexander & Baldwin  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Alexander & Baldwin aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Alexander & Baldwin.

Alexander & Baldwin koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $19,82 -0,45%
Handelsvolume 205.807
Openingskoers $19,91
Hoogste koers $20,01
Laagste koers $19,61
Koersbereik $0,40
Ticker ALEX
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Alexander & Baldwin koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Alexander & Baldwin over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $19,82 -0,45% 205.807 $19,91 $20,01 $19,61
30 november 2022 $19,75 +1,54% 331.926 $19,45 $19,76 $19,10
29 november 2022 $19,45 +0,67% 258.348 $19,32 $19,57 $19,29
28 november 2022 $19,36 -1,58% 230.052 $19,67 $19,81 $19,29
25 november 2022 $19,84 +0,81% 53.246 $19,68 $19,96 $19,60

Aandelen Alexander & Baldwin Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Alexander & Baldwin? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Alexander & Baldwin koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Alexander & Baldwin te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Alexander & Baldwin van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Alexander & Baldwin over de laatste 5 handelsdagen

Alexander & Baldwin aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Alexander & Baldwin koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Alexander & Baldwin nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Alexander & Baldwin

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Alexander & Baldwin koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Alexander & Baldwin in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Alexander & Baldwin. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Alexander & Baldwin.

Alexander & Baldwin aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Alexander & Baldwin: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Alexander & Baldwin Inc.?

De CEO van Alexander & Baldwin Inc. is .

Wat is de actuele Alexander & Baldwin Inc. aandelen koers?

Het Alexander & Baldwin Inc.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $19,91, de hoogste koers was $20,01 en de laagste koers was $19,61. De slotkoers was $19,82 en is daarmee met 0,35% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Alexander & Baldwin Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Alexander & Baldwin Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Alexander & Baldwin Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Alexander & Baldwin Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Alexander & Baldwin Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Alexander & Baldwin Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Alexander & Baldwin Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Alexander & Baldwin Inc. stijgen in 2022?

Gaat Alexander & Baldwin Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Alexander & Baldwin Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Alexander & Baldwin Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Alexander & Baldwin Inc. aandelen kopen?

Alexander & Baldwin Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Alexander & Baldwin Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen