Aercap Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Aercap Holdings N.V. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Aercap Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Aercap Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Aercap Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Aercap Holdings N.V. delen.

Aercap Holdings N.V. is gevestigd in Aercap House in Ireland. Aercap Holdings telt momenteel 390 werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Aengus Kelly is de CEO van Aercap Holdings N.V..

Aercap Holdings N.V.

Aandelen Aercap Holdings kopen

Koop Aercap Holdings N.V. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Aercap Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Aercap Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Aercap Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Aercap Holdings.

Aercap Holdings koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $60,94 -1,06%
Handelsvolume 808.326
Openingskoers $61,59
Hoogste koers $62,28
Laagste koers $60,66
Koersbereik $1,62
Ticker AER
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Aercap Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Aercap Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $60,94 -1,06% 808.326 $61,59 $62,28 $60,66
30 november 2022 $61,40 +2,28% 1.754.018 $60,03 $61,56 $59,61
29 november 2022 $60,24 +0,77% 466.613 $59,78 $60,46 $59,59
28 november 2022 $59,38 -0,10% 681.900 $59,44 $59,98 $59,12
25 november 2022 $60,08 +0,67% 552.636 $59,68 $60,46 $59,68

Aandelen Aercap Holdings N.V. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Aercap Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Aercap Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Aercap Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Aercap Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Aercap Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Aercap Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Aercap Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Aercap Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Aercap Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Aercap Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Aercap Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Aercap Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Aercap Holdings.

Aercap Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Aercap Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Aercap Holdings N.V.?

De CEO van Aercap Holdings N.V. is Aengus Kelly.

Wat is de actuele Aercap Holdings N.V. aandelen koers?

Het Aercap Holdings N.V.-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $61,59, de hoogste koers was $62,28 en de laagste koers was $60,66. De slotkoers was $60,94 en is daarmee met 0,75% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Aercap Holdings N.V. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Aercap Holdings N.V. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Aercap Holdings N.V. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Aercap Holdings N.V. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Aercap Holdings N.V. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Aercap Holdings N.V. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Aercap Holdings N.V.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Aercap Holdings N.V. stijgen in 2022?

Gaat Aercap Holdings N.V. volgend jaar in de prijs omhoog? Aercap Holdings N.V. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Aercap Holdings N.V. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Aercap Holdings N.V. aandelen kopen?

Aercap Holdings N.V. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Aercap Holdings N.V. aandelen kopen:

Andere aandelen