Yamana Gold Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Yamana Gold Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Yamana Gold, wat de huidige verwachtingen zijn van Yamana Golden hoe de toekomst eruit zal zien voor Yamana Gold. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Yamana Gold Inc. delen.

Yamana Gold Inc. is gevestigd in Toronto in Canada. Yamana Gold telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. is de CEO van Yamana Gold Inc..

Yamana Gold Inc.

Aandelen Yamana Gold kopen

Koop Yamana Gold Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Yamana Gold stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Yamana Gold  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Yamana Gold aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Yamana Gold.

Yamana Gold koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $5,81 +0,35%
Handelsvolume 11.351.764
Openingskoers $5,79
Hoogste koers $5,85
Laagste koers $5,75
Koersbereik $0,10
Ticker AUY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Yamana Gold koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Yamana Gold over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $5,81 +0,35% 11.351.764 $5,79 $5,85 $5,75
17 maart 2023 $5,79 +3,95% 34.184.470 $5,57 $5,81 $5,54
16 maart 2023 $5,47 -0,36% 23.913.236 $5,49 $5,52 $5,38
15 maart 2023 $5,51 -2,13% 19.462.972 $5,63 $5,67 $5,44
14 maart 2023 $5,55 +1,09% 14.805.626 $5,49 $5,58 $5,44

Aandelen Yamana Gold Inc. koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Yamana Gold? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Yamana Gold koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Yamana Gold te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Yamana Gold van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Yamana Gold over de laatste 5 handelsdagen

Yamana Gold aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Yamana Gold koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Yamana Gold nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Yamana Gold

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Yamana Gold koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Yamana Gold in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Yamana Gold. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Yamana Gold.

Yamana Gold aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Yamana Gold: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Yamana Gold Inc.?

De CEO van Yamana Gold Inc. is .

Wat is de actuele Yamana Gold Inc. aandelen koers?

Het Yamana Gold Inc.-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $5,79, de hoogste koers was $5,85 en de laagste koers was $5,75. De slotkoers was $5,81 en is daarmee met 0,35% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Yamana Gold Inc. kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Yamana Gold Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Yamana Gold Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Yamana Gold Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Yamana Gold Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Yamana Gold Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Yamana Gold Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Yamana Gold Inc. stijgen in 2023?

Gaat Yamana Gold Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Yamana Gold Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Yamana Gold Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Yamana Gold Inc. aandelen kopen?

Yamana Gold Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Yamana Gold Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen