Norwegian Cruise Line Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Norwegian Cruise Line Holdings Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Norwegian Cruise Line Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Norwegian Cruise Line Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Norwegian Cruise Line Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Norwegian Cruise Line Holdings Ltd delen.

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd is gevestigd in in . Norwegian Cruise Line Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd.

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd

Aandelen Norwegian Cruise Line Holdings kopen

Koop Norwegian Cruise Line Holdings Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Norwegian Cruise Line Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Norwegian Cruise Line Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Norwegian Cruise Line Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Norwegian Cruise Line Holdings.

Norwegian Cruise Line Holdings koers

Datum 20 maart 2023
Slotkoers $12,37 -1,67%
Handelsvolume 19.104.133
Openingskoers $12,58
Hoogste koers $12,71
Laagste koers $12,25
Koersbereik $0,46
Ticker NCLH
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Norwegian Cruise Line Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Norwegian Cruise Line Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
20 maart 2023 $12,37 -1,67% 19.104.133 $12,58 $12,71 $12,25
17 maart 2023 $12,58 -2,40% 19.597.486 $12,89 $12,96 $12,47
16 maart 2023 $13,11 +3,80% 19.065.827 $12,63 $13,32 $12,49
15 maart 2023 $12,91 +0,55% 21.479.274 $12,84 $13,12 $12,52
14 maart 2023 $13,35 -3,96% 16.745.775 $13,90 $14,06 $13,24

Aandelen Norwegian Cruise Line Holdings Ltd koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van Norwegian Cruise Line Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Norwegian Cruise Line Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Norwegian Cruise Line Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Norwegian Cruise Line Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Norwegian Cruise Line Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Norwegian Cruise Line Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Norwegian Cruise Line Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Norwegian Cruise Line Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Norwegian Cruise Line Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Norwegian Cruise Line Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Norwegian Cruise Line Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Norwegian Cruise Line Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Norwegian Cruise Line Holdings.

Norwegian Cruise Line Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Norwegian Cruise Line Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd?

De CEO van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd is .

Wat is de actuele Norwegian Cruise Line Holdings Ltd aandelen koers?

Het Norwegian Cruise Line Holdings Ltd-aandeel had op 20-03-2023 een openingskoers van $12,58, de hoogste koers was $12,71 en de laagste koers was $12,25. De slotkoers was $12,37 en is daarmee met 1,67% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Norwegian Cruise Line Holdings Ltd kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Norwegian Cruise Line Holdings Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Norwegian Cruise Line Holdings Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Norwegian Cruise Line Holdings Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Norwegian Cruise Line Holdings Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd stijgen in 2023?

Gaat Norwegian Cruise Line Holdings Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Norwegian Cruise Line Holdings Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Norwegian Cruise Line Holdings Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog Norwegian Cruise Line Holdings Ltd aandelen kopen?

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Norwegian Cruise Line Holdings Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen