International Seaways Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel International Seaways Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van International Seaways, wat de huidige verwachtingen zijn van International Seawaysen hoe de toekomst eruit zal zien voor International Seaways. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over International Seaways Inc delen.

International Seaways Inc is gevestigd in New York in US. International Seaways telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. is de CEO van International Seaways Inc.

International Seaways Inc

Aandelen International Seaways kopen

Koop International Seaways Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de International Seaways stock koers van de afgelopen periode. Aandeel International Seaways  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de International Seaways aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van International Seaways.

International Seaways koers

Datum 9 juni 2023
Slotkoers $36,83 +0,66%
Handelsvolume 535.342
Openingskoers $36,59
Hoogste koers $37,66
Laagste koers $36,53
Koersbereik $1,13
Ticker INSW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de International Seaways koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen International Seaways over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
9 juni 2023 $36,83 +0,66% 535.342 $36,59 $37,66 $36,53
8 juni 2023 $36,22 -1,04% 635.222 $36,60 $37,03 $35,86
7 juni 2023 $36,60 -0,38% 643.600 $36,74 $37,18 $35,96
6 juni 2023 $36,34 +2,11% 860.145 $35,59 $36,66 $35,03
5 juni 2023 $36,07 -2,78% 573.761 $37,10 $37,16 $36,01

Aandelen International Seaways Inc koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van International Seaways? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de International Seaways koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van International Seaways te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van International Seaways van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel International Seaways over de laatste 5 handelsdagen

International Seaways aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de International Seaways koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende International Seaways nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van International Seaways

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun International Seaways koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van International Seaways in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor International Seaways. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van International Seaways.

International Seaways aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

International Seaways: Veelgestelde vragen

Wat zeggen experts over de International Seaways Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor International Seaways Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van International Seaways Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van International Seaways Inc stijgen in 2023?

Gaat International Seaways Inc volgend jaar in de prijs omhoog? International Seaways Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van International Seaways Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog International Seaways Inc aandelen kopen?

International Seaways Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je International Seaways Inc aandelen kopen:

Andere aandelen