Colgate-Palmolive Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Colgate-Palmolive Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Colgate-Palmolive, wat de huidige verwachtingen zijn van Colgate-Palmoliveen hoe de toekomst eruit zal zien voor Colgate-Palmolive. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Colgate-Palmolive Co. delen.

Colgate-Palmolive Co. is gevestigd in New York in US. Colgate-Palmolive telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Noel Wallace is de CEO van Colgate-Palmolive Co..

Colgate-Palmolive Co.

Aandelen Colgate-Palmolive kopen

Koop Colgate-Palmolive Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Colgate-Palmolive stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Colgate-Palmolive  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Colgate-Palmolive aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Colgate-Palmolive.

Colgate-Palmolive koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $71,77 -1,58%
Handelsvolume 4.617.193
Openingskoers $72,92
Hoogste koers $73,20
Laagste koers $71,24
Koersbereik $1,96
Ticker CL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Colgate-Palmolive koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Colgate-Palmolive over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $71,77 -1,58% 4.617.193 $72,92 $73,20 $71,24
28 september 2022 $72,91 -0,33% 6.450.902 $73,15 $73,41 $72,20
27 september 2022 $72,58 -3,69% 5.260.651 $75,36 $75,64 $72,53
26 september 2022 $75,00 -0,70% 3.797.202 $75,53 $75,78 $74,78
23 september 2022 $75,53 +0,43% 4.471.929 $75,21 $75,93 $74,79

Aandelen Colgate-Palmolive Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Colgate-Palmolive? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Colgate-Palmolive koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Colgate-Palmolive te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Colgate-Palmolive van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Colgate-Palmolive over de laatste 5 handelsdagen

Colgate-Palmolive aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Colgate-Palmolive koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Colgate-Palmolive nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Colgate-Palmolive

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Colgate-Palmolive koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Colgate-Palmolive in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Colgate-Palmolive. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Colgate-Palmolive.

Colgate-Palmolive aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Colgate-Palmolive: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Colgate-Palmolive Co.?

De CEO van Colgate-Palmolive Co. is Noel Wallace.

Wat is de actuele Colgate-Palmolive Co. aandelen koers?

Het Colgate-Palmolive Co.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $72,92, de hoogste koers was $73,20 en de laagste koers was $71,24. De slotkoers was $71,77 en is daarmee met 1,56% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Colgate-Palmolive Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Colgate-Palmolive Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Colgate-Palmolive Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Colgate-Palmolive Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Colgate-Palmolive Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Colgate-Palmolive Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Colgate-Palmolive Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Colgate-Palmolive Co. stijgen in 2022?

Gaat Colgate-Palmolive Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Colgate-Palmolive Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Colgate-Palmolive Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Colgate-Palmolive Co. aandelen kopen?

Colgate-Palmolive Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Colgate-Palmolive Co. aandelen kopen:

Andere aandelen