Bristol-Myers Squibb Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Bristol-Myers Squibb Co. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Bristol-Myers Squibb, wat de huidige verwachtingen zijn van Bristol-Myers Squibben hoe de toekomst eruit zal zien voor Bristol-Myers Squibb. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Bristol-Myers Squibb Co. delen.

Bristol-Myers Squibb Co. is gevestigd in New York in US. Bristol-Myers Squibb telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Giovanni Caforio is de CEO van Bristol-Myers Squibb Co..

Bristol-Myers Squibb Co.

Aandelen Bristol-Myers Squibb kopen

Koop Bristol-Myers Squibb Co. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Bristol-Myers Squibb stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Bristol-Myers Squibb  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Bristol-Myers Squibb aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Bristol-Myers Squibb.

Bristol-Myers Squibb koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $79,24 -0,09%
Handelsvolume 4.734.955
Openingskoers $79,31
Hoogste koers $79,78
Laagste koers $79,14
Koersbereik $0,64
Ticker BMY
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Bristol-Myers Squibb koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Bristol-Myers Squibb over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $79,24 -0,09% 4.734.955 $79,31 $79,78 $79,14
23 november 2022 $79,14 +0,69% 5.700.281 $78,60 $79,22 $78,53
22 november 2022 $78,86 -0,19% 7.074.992 $79,01 $79,56 $78,78
21 november 2022 $78,96 +1,69% 8.972.520 $77,65 $79,07 $77,62
18 november 2022 $77,45 -0,10% 9.229.754 $77,53 $78,14 $76,98

Aandelen Bristol-Myers Squibb Co. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Bristol-Myers Squibb? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Bristol-Myers Squibb koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Bristol-Myers Squibb te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Bristol-Myers Squibb van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Bristol-Myers Squibb over de laatste 5 handelsdagen

Bristol-Myers Squibb aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Bristol-Myers Squibb koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Bristol-Myers Squibb nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Bristol-Myers Squibb

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Bristol-Myers Squibb koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Bristol-Myers Squibb in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Bristol-Myers Squibb. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Bristol-Myers Squibb.

Bristol-Myers Squibb aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Bristol-Myers Squibb: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Bristol-Myers Squibb Co.?

De CEO van Bristol-Myers Squibb Co. is Giovanni Caforio.

Wat is de actuele Bristol-Myers Squibb Co. aandelen koers?

Het Bristol-Myers Squibb Co.-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $79,31, de hoogste koers was $79,78 en de laagste koers was $79,14. De slotkoers was $79,24 en is daarmee met 0,13% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Bristol-Myers Squibb Co. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Bristol-Myers Squibb Co. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Bristol-Myers Squibb Co. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Bristol-Myers Squibb Co. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Bristol-Myers Squibb Co. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Bristol-Myers Squibb Co. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Bristol-Myers Squibb Co.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Bristol-Myers Squibb Co. stijgen in 2022?

Gaat Bristol-Myers Squibb Co. volgend jaar in de prijs omhoog? Bristol-Myers Squibb Co. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Bristol-Myers Squibb Co. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Bristol-Myers Squibb Co. aandelen kopen?

Bristol-Myers Squibb Co. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Bristol-Myers Squibb Co. aandelen kopen:

Andere aandelen