BlackRock Science and Technology Trust Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel BlackRock Science and Technology Trust bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van BlackRock Science and Technology Trust, wat de huidige verwachtingen zijn van BlackRock Science and Technology Trusten hoe de toekomst eruit zal zien voor BlackRock Science and Technology Trust. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over BlackRock Science and Technology Trust delen.

BlackRock Science and Technology Trust is gevestigd in Wilmington in US. BlackRock Science and Technology Trust telt momenteel werknemers en is actief in de sector . John Perlowski is de CEO van BlackRock Science and Technology Trust.

BlackRock Science and Technology Trust

Aandelen BlackRock Science and Technology Trust kopen

Koop BlackRock Science and Technology Trust aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de BlackRock Science and Technology Trust stock koers van de afgelopen periode. Aandeel BlackRock Science and Technology Trust  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de BlackRock Science and Technology Trust aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van BlackRock Science and Technology Trust.

BlackRock Science and Technology Trust koers

Datum 28 maart 2023
Slotkoers $30,96 -0,74%
Handelsvolume 87.117
Openingskoers $31,19
Hoogste koers $31,27
Laagste koers $30,92
Koersbereik $0,35
Ticker BST
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de BlackRock Science and Technology Trust koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen BlackRock Science and Technology Trust over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 maart 2023 $30,96 -0,74% 87.117 $31,19 $31,27 $30,92
27 maart 2023 $31,27 -0,26% 96.690 $31,35 $31,59 $31,15
24 maart 2023 $31,35 -1,10% 73.142 $31,70 $31,70 $31,21
23 maart 2023 $31,80 +0,98% 78.876 $31,49 $32,00 $31,48
22 maart 2023 $31,23 -1,70% 76.522 $31,77 $31,90 $31,23

Aandelen BlackRock Science and Technology Trust koers verwachting 2023-2025

Heb je interesse in de aandelen van BlackRock Science and Technology Trust? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de BlackRock Science and Technology Trust koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van BlackRock Science and Technology Trust te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van BlackRock Science and Technology Trust van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel BlackRock Science and Technology Trust over de laatste 5 handelsdagen

BlackRock Science and Technology Trust aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de BlackRock Science and Technology Trust koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende BlackRock Science and Technology Trust nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van BlackRock Science and Technology Trust

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun BlackRock Science and Technology Trust koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van BlackRock Science and Technology Trust in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor BlackRock Science and Technology Trust. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van BlackRock Science and Technology Trust.

BlackRock Science and Technology Trust aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

BlackRock Science and Technology Trust: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van BlackRock Science and Technology Trust?

De CEO van BlackRock Science and Technology Trust is John Perlowski.

Wat is de actuele BlackRock Science and Technology Trust aandelen koers?

Het BlackRock Science and Technology Trust-aandeel had op 28-03-2023 een openingskoers van $31,19, de hoogste koers was $31,27 en de laagste koers was $30,92. De slotkoers was $30,96 en is daarmee met 0,99% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om BlackRock Science and Technology Trust kopen in 2023-2025?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om BlackRock Science and Technology Trust te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van BlackRock Science and Technology Trust te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. BlackRock Science and Technology Trust wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de BlackRock Science and Technology Trust koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor BlackRock Science and Technology Trust ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van BlackRock Science and Technology Trust? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van BlackRock Science and Technology Trust stijgen in 2023?

Gaat BlackRock Science and Technology Trust volgend jaar in de prijs omhoog? BlackRock Science and Technology Trust is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van BlackRock Science and Technology Trust en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2023.

Hoe kan ik vandaag nog BlackRock Science and Technology Trust aandelen kopen?

BlackRock Science and Technology Trust aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je BlackRock Science and Technology Trust aandelen kopen:

Andere aandelen