Als cryptohandelaar wil je wel weten welke munten aan het groeien zijn. De laatste paar maanden is het onopmerkelijk dat veel van de verschillende munten explosief zijn gaan groeien. En elke dag neemt het groeipercentage steeds toe. Maar welke zijn nu de crypto ontwikkelingen van het moment? Dit zult u zo te weten komen in dit artikel.

Koning in de cryptowereld

Het is intussen bij eenieder bekend dat Bitcoin de koning is als het gaat om cryptocurrency. Veel mensen hebben voorspeld dat dit jaar veelbelovend is voor cryptocurrency. Er zijn grote bedrijven die handelen in Bitcoin waardoor het ook laat blijken dat het een van de crypto van de tijd is. Enkele bedrijven zijn vermogende partijen zoals Hedge fondsen, private bankers, beursgenoteerde bedrijven, pensioenfondsen en nog zoveel meer. Vooral hoe de bedrijven op lange termijn investeren valt het niet te twijfelen dat de toekomst er rooskleurig uit ziet.

Het zwitserszakmes

Een andere cryptomunt die zijn weg heeft kunnen vinden in de cryptowereld is Ethereum. Het is net zoals Bitcoin, maar het heeft ook enkele kleine verschillen. Een van de verschillen is dat het gebruikers meer mogelijkheid aanbiedt om applicaties te bouwen. Veel munten hebben hun oorsprong van Ethereum. Door de lancering van Ethereum 2.0 maakt het de applicatie sneller, veiliger en robuuster. Ethereum streeft ook naar milieuvriendelijkheid.

De gedecentraliseerde virtuele wereld

U bent deze crypto weleens tegengekomen in de nieuwsberichten of op de socialmediakanalen. Mana is de digitale munt die gebruikers in staat stelt om het in de virtuele wereld te gebruiken. In Decentraland bijvoorbeeld, de gedecentraliseerde online gaming platform. In deze virtuele wereld kun je van alles wat je in de echte wereld zou kunnen. Alleen hebt u hier een avatar voor nodig. Je kunt dus grond kopen, geld verdienen en ook naar feestjes. Het verschil met andere spelletjes is dat het gebaseerd is op de Ethereum blockchain en geen beheerders van centrale entiteiten heeft.

In de cryptowereld komen er dagelijks nieuwe munten bij kijken. Soms weet u zelf niet welke het best voor u is. Blijf daarom altijd het Crypto nieuws volgen voor de laatste ontwikkelingen.