Fabletics IPO

Fabletics beursgang aandeel

Fabletics is een van de spannendste beursintroducties (IPO’s) die in 2022 worden verwacht. Een aantal grote bedrijven die een beursgang hadden gepland, besloten te wachten – om enkele van de meest geanticipeerde beursintroducties van 2022 te worden. Wanneer gaat Fabletics naar de beurs?

Beursgang datum

1 Juli 2013

Beurs

Onbekend

Waarde bedrijf

Onbekend

Operationeel sinds

Onbekend

Fabletics Beursgang

Een beursgang (IPO) is het proces waarbij aandelen van een particuliere onderneming aan het publiek worden aangeboden in een nieuwe aandelenuitgifte. Een IPO stelt een bedrijf in staat kapitaal te verwerven van publieke investeerders. Ondertussen kunnen ook publieke investeerders deelnemen aan het aanbod. Vandaag kijken we naar de opkomende IPO Fabletics en hoe jij kunt investeren in Fabletics.

Fabletics Listing

Fabletics gaat naar de beurs. Dit geeft vaak een goede mogelijkheid voor beleggers om te investeren in een bedrijf voordat deze publiek gaat. Door het inschrijven beursgang Fabletics heb je namelijk de kans om een aandeel goedkoper te kopen dan wanneer deze publiek gaat.

Voordat je besluit om te investeren in Fabletics is het van belang dat je het prospectus van Fabletics goed doorneemt. Hierin staat namelijk alle cruciale gegevens van Fabletics, zoals de financiën, het management, en prognose voor de komende jaren. 

Je kunt met een beursgang een rendement behalen, maar het is belangrijk dat je volledig achter het bedrijf staat voordat je investeert.

De prognose van Fabletics is positief wanneer we kijken naar het laatste jaar. 

Fabletics IPO datum

Wanneer gaat aandeel naar de beurs? De Fabletics beursgang datum staat gepland voor DATUM. De precieze datum staat nog niet vast, en wij zullen deze direct publiceren wanneer deze bekend is. Wanneer je overgaat tot Fabletics IPO kopen kun je dit doen via de bekendere online brokers zoals DeGiro en Freedom Finance.

Onze 4 topplatformen

1.

DEGIRO is bekend als de goedkoopste Nederlandse broker, voor elke soort belegger kan helpen. Een gebruikersvriendelijk platform en mogelijkheden om te beleggen in opkomende beursgangen.

2.

Beleggen via een mobile applicatie zonder commissie of transactiekosten te hoeven betalen? BUX Zero biedt dit aan voor elke soort belegger.

Start vandaag nog met beleggen.

3.

Wanneer je als belegger op zoek bent naar extra functionaliteiten ben je bij eToro aan het juiste adres.

Van copytrading tot het makkelijk inschrijven beursgangen.

Uw kapitaal is in gevaar.

4.

Freedom Finance staat aangeschreven als een van de betere brokers wanneer je opzoek bent naar inschrijvingen beursgangen.

Dit omdat deze zelf een IPO hebben doorlopen.

Fabletics koers verwachting

Fabletics gaat naar de beurs, dat zou moeten betekenen dat de waarde van Fabletics zal stijgen. Toch is het moeilijk om een voorspelling te doen over een koers waarde na een beursgang. Wanneer we kijken naar voorgaande beursgangen zien we dat er over het algemeen het grootste gedeelte stijgt in waarde, maar er zijn ook bedrijven die tegen de verwachting in dalen in prijs.

Fabletics aandelen kopen

Je kunt als belegger je inschrijven ipo Fabletics via brokers zoals DeGiro en Freedom Finance. Door het inschrijven beursgang Fabletics ben je gegarandeerd er vroeg bij te zijn en  kun je goedkoper aandelen Fabletics kopen.

Het daadwerkelijke besluiten om te investeren in Fabletics zou alleen moeten gebeuren na voldoende onderzoek en alleen met geld wat je kunt missen. Houd er alleen rekening mee dat de Fabletics listing niet lang zal duren.

Disclaimer: Koersverwachting.nl biedt geen financiële producten aan of geen financieel advies en is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Koersverwachting.nl werkt samen met affiliate-partners en krijgt hier in enkelen gevallen een vergoeding voor. Voor vragen en opmerkingen, neem contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat Fabletics naar de beurs?

De Fabletics IPO datum staat gepland voor DATUM. Wanneer de datum officieel is zullen we dat hier bekendmaken. Je kunt dit ook terug vinden bij de bekendere brokers zoals Freedom Finance en DeGiro.

Is het verstandig om te investeren in Fabletics?

Wanneer je als belegger gedegen onderzoek hebt gedaan naar Fabletics en je hebt alle vertrouwen in het bedrijf achter het aandeel Fabletics kan. jeer voor kiezen om te investeren. Let erop dat je dit alleen doet met geld wat je echt kunt missen.

Waar kan ik Fabletics aandelen kopen?

De bekendere online brokers die wij hier op de website bespreken zijn allemaal geschikt om te inschrijven Fabletics aandelen. Finance Freedom, DeGiro, Bux Zero en eToro hebben allen jarenlange ervaring met beleggers.

Wat wordt de verwachte beurskoers Fabletics?

Het is moelijk hier enige voorspelling over te doen. Koersverwachting.nl neemt geen rol als financieel adviseur. Belangrijk is om zelf gedegen onderzoek te doen voordat je kiest te beleggen.