Chime IPO

Chime beursgang aandeel

Chime is een van de spannendste beursintroducties (IPO’s) die in 2022 worden verwacht. Een aantal grote bedrijven die een beursgang hadden gepland, besloten te wachten – om enkele van de meest geanticipeerde beursintroducties van 2022 te worden. Wanneer gaat Chime naar de beurs?

Beursgang datum

2013

Beurs

Onbekend

Waarde bedrijf

Onbekend

Operationeel sinds

Onbekend

Chime Beursgang

Een beursgang (IPO) is het proces waarbij aandelen van een particuliere onderneming aan het publiek worden aangeboden in een nieuwe aandelenuitgifte. Een IPO stelt een bedrijf in staat kapitaal te verwerven van publieke investeerders. Ondertussen kunnen ook publieke investeerders deelnemen aan het aanbod. Vandaag kijken we naar de opkomende IPO Chime en hoe jij kunt investeren in Chime.

Chime Listing

Chime gaat naar de beurs. Dit geeft vaak een goede mogelijkheid voor beleggers om te investeren in een bedrijf voordat deze publiek gaat. Door het inschrijven beursgang Chime heb je namelijk de kans om een aandeel goedkoper te kopen dan wanneer deze publiek gaat.

Voordat je besluit om te investeren in Chime is het van belang dat je het prospectus van Chime goed doorneemt. Hierin staat namelijk alle cruciale gegevens van Chime, zoals de financiën, het management, en prognose voor de komende jaren. 

Je kunt met een beursgang een rendement behalen, maar het is belangrijk dat je volledig achter het bedrijf staat voordat je investeert.

De prognose van Chime is positief wanneer we kijken naar het laatste jaar. 

Chime IPO datum

Wanneer gaat aandeel naar de beurs? De Chime beursgang datum staat gepland voor DATUM. De precieze datum staat nog niet vast, en wij zullen deze direct publiceren wanneer deze bekend is. Wanneer je overgaat tot Chime IPO kopen kun je dit doen via de bekendere online brokers zoals DeGiro en Freedom Finance.

Onze 4 topplatformen

1.

DEGIRO is bekend als de goedkoopste Nederlandse broker, voor elke soort belegger kan helpen. Een gebruikersvriendelijk platform en mogelijkheden om te beleggen in opkomende beursgangen.

2.

Beleggen via een mobile applicatie zonder commissie of transactiekosten te hoeven betalen? BUX Zero biedt dit aan voor elke soort belegger.

Start vandaag nog met beleggen.

3.

Wanneer je als belegger op zoek bent naar extra functionaliteiten ben je bij eToro aan het juiste adres.

Van copytrading tot het makkelijk inschrijven beursgangen.

Je kapitaal is in gevaar.

4.

Freedom Finance staat aangeschreven als een van de betere brokers wanneer je opzoek bent naar inschrijvingen beursgangen.

Dit omdat deze zelf een IPO hebben doorlopen.

Chime koers verwachting

Chime gaat naar de beurs, dat zou moeten betekenen dat de waarde van Chime zal stijgen. Toch is het moeilijk om een voorspelling te doen over een koers waarde na een beursgang. Wanneer we kijken naar voorgaande beursgangen zien we dat er over het algemeen het grootste gedeelte stijgt in waarde, maar er zijn ook bedrijven die tegen de verwachting in dalen in prijs.

Chime aandelen kopen

Je kunt als belegger je inschrijven ipo Chime via brokers zoals DeGiro en Freedom Finance. Door het inschrijven beursgang Chime ben je gegarandeerd er vroeg bij te zijn en  kun je goedkoper aandelen Chime kopen.

Het daadwerkelijke besluiten om te investeren in Chime zou alleen moeten gebeuren na voldoende onderzoek en alleen met geld wat je kunt missen. Houd er alleen rekening mee dat de Chime listing niet lang zal duren.

Disclaimer: Koersverwachting.nl biedt geen financiële producten aan of geen financieel advies en is niet verantwoordelijk voor de inhoud. Koersverwachting.nl werkt samen met affiliate-partners en krijgt hier in enkelen gevallen een vergoeding voor. Voor vragen en opmerkingen, neem contact met ons op.

 

Veelgestelde vragen

Wanneer gaat Chime naar de beurs?

De Chime IPO datum staat gepland voor DATUM. Wanneer de datum officieel is zullen we dat hier bekendmaken. Je kunt dit ook terug vinden bij de bekendere brokers zoals Freedom Finance en DeGiro.

Is het verstandig om te investeren in Chime?

Wanneer je als belegger gedegen onderzoek hebt gedaan naar Chime en je hebt alle vertrouwen in het bedrijf achter het aandeel Chime kan. jeer voor kiezen om te investeren. Let erop dat je dit alleen doet met geld wat je echt kunt missen.

Waar kan ik Chime aandelen kopen?

De bekendere online brokers die wij hier op de website bespreken zijn allemaal geschikt om te inschrijven Chime aandelen. Finance Freedom, DeGiro, Bux Zero en eToro hebben allen jarenlange ervaring met beleggers.

Wat wordt de verwachte beurskoers Chime?

Het is moelijk hier enige voorspelling over te doen. Koersverwachting.nl neemt geen rol als financieel adviseur. Belangrijk is om zelf gedegen onderzoek te doen voordat je kiest te beleggen.