Zuora Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Zuora Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Zuora, wat de huidige verwachtingen zijn van Zuoraen hoe de toekomst eruit zal zien voor Zuora. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Zuora Inc delen.

Zuora Inc is gevestigd in Redwood City in US. Zuora telt momenteel 1.249 werknemers en is actief in de sector Information. Tien Tzuo is de CEO van Zuora Inc.

Zuora Inc

Aandelen Zuora kopen

Koop Zuora Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Zuora stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Zuora  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Zuora aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Zuora.

Zuora koers

Datum 1 december 2022
Slotkoers $8,06 +3,73%
Handelsvolume 1.149.094
Openingskoers $7,77
Hoogste koers $8,08
Laagste koers $7,77
Koersbereik $0,32
Ticker ZUO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Zuora koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Zuora over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
1 december 2022 $8,06 +3,73% 1.149.094 $7,77 $8,08 $7,77
30 november 2022 $7,68 +4,35% 927.926 $7,36 $7,76 $7,29
29 november 2022 $7,40 -1,86% 713.830 $7,54 $7,56 $7,38
28 november 2022 $7,50 +0,27% 501.129 $7,48 $7,61 $7,47
25 november 2022 $7,58 0,00% 226.911 $7,58 $7,66 $7,55

Aandelen Zuora Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Zuora? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Zuora koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Zuora te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Zuora van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Zuora over de laatste 5 handelsdagen

Zuora aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Zuora koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Zuora nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Zuora

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Zuora koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Zuora in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Zuora. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Zuora.

Zuora aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Zuora: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Zuora Inc?

De CEO van Zuora Inc is Tien Tzuo.

Wat is de actuele Zuora Inc aandelen koers?

Het Zuora Inc-aandeel had op 01-12-2022 een openingskoers van $7,77, de hoogste koers was $8,08 en de laagste koers was $7,77. De slotkoers was $8,06 en is daarmee met 4,95% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Zuora Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Zuora Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Zuora Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Zuora Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Zuora Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Zuora Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Zuora Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Zuora Inc stijgen in 2022?

Gaat Zuora Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Zuora Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Zuora Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Zuora Inc aandelen kopen?

Zuora Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Zuora Inc aandelen kopen:

Andere aandelen