ZTO Express (Cayman) Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel ZTO Express (Cayman) Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van ZTO Express (Cayman), wat de huidige verwachtingen zijn van ZTO Express (Cayman)en hoe de toekomst eruit zal zien voor ZTO Express (Cayman). Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over ZTO Express (Cayman) Inc delen.

ZTO Express (Cayman) Inc is gevestigd in Shanghai in China (Mainland). ZTO Express (Cayman) telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Meisong Lai is de CEO van ZTO Express (Cayman) Inc.

ZTO Express (Cayman) Inc

Aandelen ZTO Express (Cayman) kopen

Koop ZTO Express (Cayman) Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de ZTO Express (Cayman) stock koers van de afgelopen periode. Aandeel ZTO Express (Cayman)  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de ZTO Express (Cayman) aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van ZTO Express (Cayman).

ZTO Express (Cayman) koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $22,99 +2,41%
Handelsvolume 1.338.976
Openingskoers $22,45
Hoogste koers $23,12
Laagste koers $22,30
Koersbereik $0,82
Ticker ZTO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de ZTO Express (Cayman) koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen ZTO Express (Cayman) over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $22,99 +2,41% 1.338.976 $22,45 $23,12 $22,30
23 november 2022 $22,90 +0,62% 3.744.014 $22,76 $23,62 $22,37
22 november 2022 $22,29 +3,87% 2.598.977 $21,46 $22,88 $21,26
21 november 2022 $21,52 +2,67% 2.637.079 $20,96 $21,54 $20,67
18 november 2022 $21,90 -0,45% 2.011.422 $22,00 $22,29 $21,80

Aandelen ZTO Express (Cayman) Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van ZTO Express (Cayman)? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de ZTO Express (Cayman) koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van ZTO Express (Cayman) te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van ZTO Express (Cayman) van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel ZTO Express (Cayman) over de laatste 5 handelsdagen

ZTO Express (Cayman) aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de ZTO Express (Cayman) koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende ZTO Express (Cayman) nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van ZTO Express (Cayman)

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun ZTO Express (Cayman) koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van ZTO Express (Cayman) in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor ZTO Express (Cayman). Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van ZTO Express (Cayman).

ZTO Express (Cayman) aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

ZTO Express (Cayman): Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van ZTO Express (Cayman) Inc?

De CEO van ZTO Express (Cayman) Inc is Meisong Lai.

Wat is de actuele ZTO Express (Cayman) Inc aandelen koers?

Het ZTO Express (Cayman) Inc-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $22,45, de hoogste koers was $23,12 en de laagste koers was $22,30. De slotkoers was $22,99 en is daarmee met 0,39% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om ZTO Express (Cayman) Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om ZTO Express (Cayman) Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van ZTO Express (Cayman) Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. ZTO Express (Cayman) Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de ZTO Express (Cayman) Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor ZTO Express (Cayman) Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van ZTO Express (Cayman) Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van ZTO Express (Cayman) Inc stijgen in 2022?

Gaat ZTO Express (Cayman) Inc volgend jaar in de prijs omhoog? ZTO Express (Cayman) Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van ZTO Express (Cayman) Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog ZTO Express (Cayman) Inc aandelen kopen?

ZTO Express (Cayman) Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je ZTO Express (Cayman) Inc aandelen kopen:

Andere aandelen