Yiren Digital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Yiren Digital Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Yiren Digital, wat de huidige verwachtingen zijn van Yiren Digitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Yiren Digital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Yiren Digital Ltd delen.

Yiren Digital Ltd is gevestigd in Beijing in China (Mainland). Yiren Digital telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Yihan Fang is de CEO van Yiren Digital Ltd.

Yiren Digital Ltd

Aandelen Yiren Digital kopen

Koop Yiren Digital Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Yiren Digital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Yiren Digital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Yiren Digital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Yiren Digital.

Yiren Digital koers

Datum 25 november 2022
Slotkoers $1,17 -12,69%
Handelsvolume 617.495
Openingskoers $1,34
Hoogste koers $1,34
Laagste koers $1,00
Koersbereik $0,34
Ticker YRD
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Yiren Digital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Yiren Digital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
25 november 2022 $1,17 -12,69% 617.495 $1,34 $1,34 $1,00
23 november 2022 $1,46 -3,95% 64.043 $1,52 $1,52 $1,41
22 november 2022 $1,54 +6,94% 76.021 $1,44 $1,59 $1,44
21 november 2022 $1,40 -7,28% 71.864 $1,51 $1,53 $1,40
18 november 2022 $1,57 +5,37% 41.667 $1,49 $1,60 $1,42

Aandelen Yiren Digital Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Yiren Digital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Yiren Digital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Yiren Digital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Yiren Digital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Yiren Digital over de laatste 5 handelsdagen

Yiren Digital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Yiren Digital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Yiren Digital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Yiren Digital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Yiren Digital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Yiren Digital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Yiren Digital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Yiren Digital.

Yiren Digital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Yiren Digital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Yiren Digital Ltd?

De CEO van Yiren Digital Ltd is Yihan Fang.

Wat is de actuele Yiren Digital Ltd aandelen koers?

Het Yiren Digital Ltd-aandeel had op 25-11-2022 een openingskoers van $1,34, de hoogste koers was $1,34 en de laagste koers was $1,00. De slotkoers was $1,17 en is daarmee met 19,86% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Yiren Digital Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Yiren Digital Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Yiren Digital Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Yiren Digital Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Yiren Digital Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Yiren Digital Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Yiren Digital Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Yiren Digital Ltd stijgen in 2022?

Gaat Yiren Digital Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Yiren Digital Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Yiren Digital Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Yiren Digital Ltd aandelen kopen?

Yiren Digital Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Yiren Digital Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen