Yatsen Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Yatsen Holding Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Yatsen Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Yatsen Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Yatsen Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Yatsen Holding Ltd delen.

Yatsen Holding Ltd is gevestigd in in . Yatsen Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Yatsen Holding Ltd.

Yatsen Holding Ltd

Aandelen Yatsen Holding kopen

Koop Yatsen Holding Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Yatsen Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Yatsen Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Yatsen Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Yatsen Holding.

Yatsen Holding koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $1,03 -4,63%
Handelsvolume 828.746
Openingskoers $1,08
Hoogste koers $1,08
Laagste koers $1,02
Koersbereik $0,06
Ticker YSG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Yatsen Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Yatsen Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $1,03 -4,63% 828.746 $1,08 $1,08 $1,02
22 september 2022 $1,09 +1,87% 490.374 $1,07 $1,12 $1,07
21 september 2022 $1,09 -6,03% 959.406 $1,16 $1,21 $1,08
20 september 2022 $1,20 -0,83% 597.333 $1,21 $1,22 $1,18
16 september 2022 $1,17 +3,54% 1.452.426 $1,13 $1,18 $1,10

Aandelen Yatsen Holding Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Yatsen Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Yatsen Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Yatsen Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Yatsen Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Yatsen Holding over de laatste 5 handelsdagen

Yatsen Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Yatsen Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Yatsen Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Yatsen Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Yatsen Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Yatsen Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Yatsen Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Yatsen Holding.

Yatsen Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Yatsen Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Yatsen Holding Ltd?

De CEO van Yatsen Holding Ltd is .

Wat is de actuele Yatsen Holding Ltd aandelen koers?

Het Yatsen Holding Ltd-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $1,08, de hoogste koers was $1,08 en de laagste koers was $1,02. De slotkoers was $1,03 en is daarmee met 5,50% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Yatsen Holding Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Yatsen Holding Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Yatsen Holding Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Yatsen Holding Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Yatsen Holding Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Yatsen Holding Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Yatsen Holding Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Yatsen Holding Ltd stijgen in 2022?

Gaat Yatsen Holding Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Yatsen Holding Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Yatsen Holding Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Yatsen Holding Ltd aandelen kopen?

Yatsen Holding Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Yatsen Holding Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen