Yatra Capital Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Yatra Capital Limited bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Yatra Capital, wat de huidige verwachtingen zijn van Yatra Capitalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Yatra Capital. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Yatra Capital Limited delen.

Yatra Capital Limited is gevestigd in 45 La Motte Street in Jersey. Yatra Capital telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van Yatra Capital Limited.

Yatra Capital Limited

Aandelen Yatra Capital kopen

Koop Yatra Capital Limited aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Yatra Capital stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Yatra Capital  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Yatra Capital aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Yatra Capital.

Yatra Capital koers

Datum 18 mei 2022
Slotkoers $2,38 0,00%
Handelsvolume 30
Openingskoers $2,38
Hoogste koers $2,38
Laagste koers $2,38
Koersbereik $0,00
Ticker YATRA
Exchange AEX (Euronext Amsterdam)
Bekijk hieronder de Yatra Capital koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Yatra Capital over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
18 mei 2022 $2,38 0,00% 30 $2,38 $2,38 $2,38
30 maart 2022 $2,90 0,00% 85 $2,90 $2,90 $2,90
15 maart 2022 $2,80 0,00% 171 $2,80 $2,80 $2,80
11 maart 2022 $2,80 0,00% 150 $2,80 $2,80 $2,80
28 januari 2022 $3,30 +6,45% 30 $3,10 $3,30 $3,10

Aandelen Yatra Capital Limited koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Yatra Capital? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Yatra Capital koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Yatra Capital te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Yatra Capital van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Yatra Capital over de laatste 5 handelsdagen

Yatra Capital aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Yatra Capital koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Yatra Capital nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Yatra Capital

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Yatra Capital koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Yatra Capital in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Yatra Capital. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Yatra Capital.

Yatra Capital aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Yatra Capital: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Yatra Capital Limited?

De CEO van Yatra Capital Limited is .

Wat is de actuele Yatra Capital Limited aandelen koers?

Het Yatra Capital Limited-aandeel had op 18-05-2022 een openingskoers van $2,38, de hoogste koers was $2,38 en de laagste koers was $2,38. De slotkoers was $2,38 en is daarmee met 17,93% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Yatra Capital Limited kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Yatra Capital Limited te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Yatra Capital Limited te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Yatra Capital Limited wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Yatra Capital Limited koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Yatra Capital Limited ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Yatra Capital Limited? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Yatra Capital Limited stijgen in 2022?

Gaat Yatra Capital Limited volgend jaar in de prijs omhoog? Yatra Capital Limited is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Yatra Capital Limited en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Yatra Capital Limited aandelen kopen?

Yatra Capital Limited aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Yatra Capital Limited aandelen kopen:

Andere aandelen