XPO Logistics Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel XPO Logistics Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van XPO Logistics, wat de huidige verwachtingen zijn van XPO Logisticsen hoe de toekomst eruit zal zien voor XPO Logistics. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over XPO Logistics Inc delen.

XPO Logistics Inc is gevestigd in Greenwich in US. XPO Logistics telt momenteel werknemers en is actief in de sector Transportation and Warehousing. Bradley Jacobs is de CEO van XPO Logistics Inc.

XPO Logistics Inc

Aandelen XPO Logistics kopen

Koop XPO Logistics Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de XPO Logistics stock koers van de afgelopen periode. Aandeel XPO Logistics  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de XPO Logistics aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van XPO Logistics.

XPO Logistics koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $35,79 -1,02%
Handelsvolume 716.784
Openingskoers $36,16
Hoogste koers $36,35
Laagste koers $35,44
Koersbereik $0,91
Ticker XPO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de XPO Logistics koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen XPO Logistics over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $35,79 -1,02% 716.784 $36,16 $36,35 $35,44
7 december 2022 $35,72 -0,33% 846.293 $35,84 $36,72 $35,66
6 december 2022 $36,05 +0,92% 1.001.998 $35,72 $36,12 $35,35
5 december 2022 $35,88 -3,52% 1.354.189 $37,19 $37,43 $35,66
2 december 2022 $38,14 +3,30% 936.016 $36,92 $38,39 $36,52

Aandelen XPO Logistics Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van XPO Logistics? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de XPO Logistics koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van XPO Logistics te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van XPO Logistics van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel XPO Logistics over de laatste 5 handelsdagen

XPO Logistics aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de XPO Logistics koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende XPO Logistics nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van XPO Logistics

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun XPO Logistics koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van XPO Logistics in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor XPO Logistics. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van XPO Logistics.

XPO Logistics aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

XPO Logistics: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van XPO Logistics Inc?

De CEO van XPO Logistics Inc is Bradley Jacobs.

Wat is de actuele XPO Logistics Inc aandelen koers?

Het XPO Logistics Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $36,16, de hoogste koers was $36,35 en de laagste koers was $35,44. De slotkoers was $35,79 en is daarmee met 0,20% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om XPO Logistics Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om XPO Logistics Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van XPO Logistics Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. XPO Logistics Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de XPO Logistics Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor XPO Logistics Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van XPO Logistics Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van XPO Logistics Inc stijgen in 2022?

Gaat XPO Logistics Inc volgend jaar in de prijs omhoog? XPO Logistics Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van XPO Logistics Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog XPO Logistics Inc aandelen kopen?

XPO Logistics Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je XPO Logistics Inc aandelen kopen:

Andere aandelen