Xenia Hotels & Resorts Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Xenia Hotels & Resorts Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Xenia Hotels & Resorts, wat de huidige verwachtingen zijn van Xenia Hotels & Resortsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Xenia Hotels & Resorts. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Xenia Hotels & Resorts Inc delen.

Xenia Hotels & Resorts Inc is gevestigd in Orlando in US. Xenia Hotels & Resorts telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Marcel Verbaas is de CEO van Xenia Hotels & Resorts Inc.

Xenia Hotels & Resorts Inc

Aandelen Xenia Hotels & Resorts kopen

Koop Xenia Hotels & Resorts Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Xenia Hotels & Resorts stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Xenia Hotels & Resorts  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Xenia Hotels & Resorts aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Xenia Hotels & Resorts.

Xenia Hotels & Resorts koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $15,18 +1,95%
Handelsvolume 1.010.910
Openingskoers $14,89
Hoogste koers $15,44
Laagste koers $14,89
Koersbereik $0,55
Ticker XHR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Xenia Hotels & Resorts koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Xenia Hotels & Resorts over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $15,18 +1,95% 1.010.910 $14,89 $15,44 $14,89
7 december 2022 $14,76 +2,57% 1.757.356 $14,39 $14,93 $14,39
6 december 2022 $14,54 +0,48% 485.792 $14,47 $14,66 $14,41
5 december 2022 $14,54 -1,02% 555.407 $14,69 $14,87 $14,52
2 december 2022 $15,22 +0,53% 249.957 $15,14 $15,37 $15,13

Aandelen Xenia Hotels & Resorts Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Xenia Hotels & Resorts? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Xenia Hotels & Resorts koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Xenia Hotels & Resorts te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Xenia Hotels & Resorts van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Xenia Hotels & Resorts over de laatste 5 handelsdagen

Xenia Hotels & Resorts aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Xenia Hotels & Resorts koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Xenia Hotels & Resorts nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Xenia Hotels & Resorts

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Xenia Hotels & Resorts koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Xenia Hotels & Resorts in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Xenia Hotels & Resorts. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Xenia Hotels & Resorts.

Xenia Hotels & Resorts aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Xenia Hotels & Resorts: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Xenia Hotels & Resorts Inc?

De CEO van Xenia Hotels & Resorts Inc is Marcel Verbaas.

Wat is de actuele Xenia Hotels & Resorts Inc aandelen koers?

Het Xenia Hotels & Resorts Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $14,89, de hoogste koers was $15,44 en de laagste koers was $14,89. De slotkoers was $15,18 en is daarmee met 2,85% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Xenia Hotels & Resorts Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Xenia Hotels & Resorts Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Xenia Hotels & Resorts Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Xenia Hotels & Resorts Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Xenia Hotels & Resorts Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Xenia Hotels & Resorts Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Xenia Hotels & Resorts Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Xenia Hotels & Resorts Inc stijgen in 2022?

Gaat Xenia Hotels & Resorts Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Xenia Hotels & Resorts Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Xenia Hotels & Resorts Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Xenia Hotels & Resorts Inc aandelen kopen?

Xenia Hotels & Resorts Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Xenia Hotels & Resorts Inc aandelen kopen:

Andere aandelen