World Fuel Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel World Fuel Services Corp. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van World Fuel Services, wat de huidige verwachtingen zijn van World Fuel Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor World Fuel Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over World Fuel Services Corp. delen.

World Fuel Services Corp. is gevestigd in Doral in US. World Fuel Services telt momenteel werknemers en is actief in de sector Wholesale Trade. Michael Kasbar is de CEO van World Fuel Services Corp..

World Fuel Services Corp.

Aandelen World Fuel Services kopen

Koop World Fuel Services Corp. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de World Fuel Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel World Fuel Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de World Fuel Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van World Fuel Services.

World Fuel Services koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $26,66 -6,46%
Handelsvolume 1.061.084
Openingskoers $28,50
Hoogste koers $28,69
Laagste koers $26,50
Koersbereik $2,19
Ticker INT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de World Fuel Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen World Fuel Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $26,66 -6,46% 1.061.084 $28,50 $28,69 $26,50
2 december 2022 $28,27 +0,96% 643.565 $28,00 $28,44 $27,95
1 december 2022 $28,22 -0,98% 365.707 $28,50 $28,50 $27,65
30 november 2022 $28,45 +1,10% 1.106.069 $28,14 $28,51 $27,61
29 november 2022 $27,80 +1,05% 276.480 $27,51 $27,84 $27,26

Aandelen World Fuel Services Corp. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van World Fuel Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de World Fuel Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van World Fuel Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van World Fuel Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel World Fuel Services over de laatste 5 handelsdagen

World Fuel Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de World Fuel Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende World Fuel Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van World Fuel Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun World Fuel Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van World Fuel Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor World Fuel Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van World Fuel Services.

World Fuel Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

World Fuel Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van World Fuel Services Corp.?

De CEO van World Fuel Services Corp. is Michael Kasbar.

Wat is de actuele World Fuel Services Corp. aandelen koers?

Het World Fuel Services Corp.-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $28,50, de hoogste koers was $28,69 en de laagste koers was $26,50. De slotkoers was $26,66 en is daarmee met 5,70% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om World Fuel Services Corp. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om World Fuel Services Corp. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van World Fuel Services Corp. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. World Fuel Services Corp. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de World Fuel Services Corp. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor World Fuel Services Corp. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van World Fuel Services Corp.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van World Fuel Services Corp. stijgen in 2022?

Gaat World Fuel Services Corp. volgend jaar in de prijs omhoog? World Fuel Services Corp. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van World Fuel Services Corp. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog World Fuel Services Corp. aandelen kopen?

World Fuel Services Corp. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je World Fuel Services Corp. aandelen kopen:

Andere aandelen