Wolverine World Wide Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Wolverine World Wide, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Wolverine World Wide, wat de huidige verwachtingen zijn van Wolverine World Wideen hoe de toekomst eruit zal zien voor Wolverine World Wide. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Wolverine World Wide, Inc. delen.

Wolverine World Wide, Inc. is gevestigd in Rockford in US. Wolverine World Wide telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Blake Krueger is de CEO van Wolverine World Wide, Inc..

Wolverine World Wide, Inc.

Aandelen Wolverine World Wide kopen

Koop Wolverine World Wide, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Wolverine World Wide stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Wolverine World Wide  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Wolverine World Wide aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Wolverine World Wide.

Wolverine World Wide koers

Datum 23 september 2022
Slotkoers $17,31 -1,76%
Handelsvolume 565.136
Openingskoers $17,62
Hoogste koers $17,76
Laagste koers $16,95
Koersbereik $0,81
Ticker WWW
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Wolverine World Wide koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Wolverine World Wide over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
23 september 2022 $17,31 -1,76% 565.136 $17,62 $17,76 $16,95
22 september 2022 $17,99 -2,44% 452.669 $18,44 $18,44 $17,96
21 september 2022 $18,49 -2,48% 380.441 $18,96 $19,23 $18,49
20 september 2022 $18,72 -1,78% 526.888 $19,06 $19,19 $18,46
16 september 2022 $18,62 +2,14% 1.644.542 $18,23 $18,65 $17,92

Aandelen Wolverine World Wide, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Wolverine World Wide? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Wolverine World Wide koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Wolverine World Wide te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Wolverine World Wide van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Wolverine World Wide over de laatste 5 handelsdagen

Wolverine World Wide aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Wolverine World Wide koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Wolverine World Wide nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Wolverine World Wide

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Wolverine World Wide koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Wolverine World Wide in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Wolverine World Wide. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Wolverine World Wide.

Wolverine World Wide aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Wolverine World Wide: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Wolverine World Wide, Inc.?

De CEO van Wolverine World Wide, Inc. is Blake Krueger.

Wat is de actuele Wolverine World Wide, Inc. aandelen koers?

Het Wolverine World Wide, Inc.-aandeel had op 23-09-2022 een openingskoers van $17,62, de hoogste koers was $17,76 en de laagste koers was $16,95. De slotkoers was $17,31 en is daarmee met 3,78% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Wolverine World Wide, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Wolverine World Wide, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Wolverine World Wide, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Wolverine World Wide, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Wolverine World Wide, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Wolverine World Wide, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Wolverine World Wide, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Wolverine World Wide, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Wolverine World Wide, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Wolverine World Wide, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Wolverine World Wide, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Wolverine World Wide, Inc. aandelen kopen?

Wolverine World Wide, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Wolverine World Wide, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen