WNS Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel WNS Holdings Limited bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van WNS Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van WNS Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor WNS Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over WNS Holdings Limited delen.

WNS Holdings Limited is gevestigd in in . WNS Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. is de CEO van WNS Holdings Limited.

WNS Holdings Limited

Aandelen WNS Holdings kopen

Koop WNS Holdings Limited aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de WNS Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel WNS Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de WNS Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van WNS Holdings.

WNS Holdings koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $82,57 -0,51%
Handelsvolume 110.003
Openingskoers $82,99
Hoogste koers $83,30
Laagste koers $82,34
Koersbereik $0,96
Ticker WNS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de WNS Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen WNS Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $82,57 -0,51% 110.003 $82,99 $83,30 $82,34
7 december 2022 $82,25 -2,16% 202.851 $84,07 $84,07 $81,94
6 december 2022 $82,34 -0,95% 114.479 $83,13 $85,29 $81,11
5 december 2022 $83,56 -0,46% 81.492 $83,95 $84,72 $83,03
2 december 2022 $84,37 +1,15% 149.966 $83,41 $84,79 $83,22

Aandelen WNS Holdings Limited koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van WNS Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de WNS Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van WNS Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van WNS Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel WNS Holdings over de laatste 5 handelsdagen

WNS Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de WNS Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende WNS Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van WNS Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun WNS Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van WNS Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor WNS Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van WNS Holdings.

WNS Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

WNS Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van WNS Holdings Limited?

De CEO van WNS Holdings Limited is .

Wat is de actuele WNS Holdings Limited aandelen koers?

Het WNS Holdings Limited-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $82,99, de hoogste koers was $83,30 en de laagste koers was $82,34. De slotkoers was $82,57 en is daarmee met 0,39% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om WNS Holdings Limited kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om WNS Holdings Limited te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van WNS Holdings Limited te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. WNS Holdings Limited wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de WNS Holdings Limited koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor WNS Holdings Limited ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van WNS Holdings Limited? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van WNS Holdings Limited stijgen in 2022?

Gaat WNS Holdings Limited volgend jaar in de prijs omhoog? WNS Holdings Limited is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van WNS Holdings Limited en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog WNS Holdings Limited aandelen kopen?

WNS Holdings Limited aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je WNS Holdings Limited aandelen kopen:

Andere aandelen