Wipro Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Wipro Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Wipro, wat de huidige verwachtingen zijn van Wiproen hoe de toekomst eruit zal zien voor Wipro. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Wipro Ltd. delen.

Wipro Ltd. is gevestigd in Bangalore in India. Wipro telt momenteel werknemers en is actief in de sector Information. Thierry Delaporte is de CEO van Wipro Ltd..

Wipro Ltd.

Aandelen Wipro kopen

Koop Wipro Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Wipro stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Wipro  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Wipro aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Wipro.

Wipro koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $4,72 -0,42%
Handelsvolume 2.412.858
Openingskoers $4,74
Hoogste koers $4,75
Laagste koers $4,69
Koersbereik $0,07
Ticker WIT
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Wipro koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Wipro over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $4,72 -0,42% 2.412.858 $4,74 $4,75 $4,69
28 september 2022 $4,87 +1,04% 2.746.791 $4,82 $4,88 $4,78
27 september 2022 $4,79 -1,03% 2.869.420 $4,84 $4,87 $4,77
26 september 2022 $4,79 +0,63% 2.647.511 $4,76 $4,84 $4,76
23 september 2022 $4,78 +0,42% 3.121.888 $4,76 $4,80 $4,74

Aandelen Wipro Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Wipro? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Wipro koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Wipro te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Wipro van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Wipro over de laatste 5 handelsdagen

Wipro aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Wipro koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Wipro nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Wipro

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Wipro koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Wipro in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Wipro. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Wipro.

Wipro aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Wipro: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Wipro Ltd.?

De CEO van Wipro Ltd. is Thierry Delaporte.

Wat is de actuele Wipro Ltd. aandelen koers?

Het Wipro Ltd.-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $4,74, de hoogste koers was $4,75 en de laagste koers was $4,69. De slotkoers was $4,72 en is daarmee met 3,08% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Wipro Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Wipro Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Wipro Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Wipro Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Wipro Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Wipro Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Wipro Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Wipro Ltd. stijgen in 2022?

Gaat Wipro Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? Wipro Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Wipro Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Wipro Ltd. aandelen kopen?

Wipro Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Wipro Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen