Whiting Petroleum Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Whiting Petroleum Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Whiting Petroleum, wat de huidige verwachtingen zijn van Whiting Petroleumen hoe de toekomst eruit zal zien voor Whiting Petroleum. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Whiting Petroleum Corp delen.

Whiting Petroleum Corp is gevestigd in Denver in US. Whiting Petroleum telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Bradley Holly is de CEO van Whiting Petroleum Corp.

Whiting Petroleum Corp

Aandelen Whiting Petroleum kopen

Koop Whiting Petroleum Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Whiting Petroleum stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Whiting Petroleum  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Whiting Petroleum aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Whiting Petroleum.

Whiting Petroleum koers

Datum 30 juni 2022
Slotkoers $68,03 -3,99%
Handelsvolume 2.859.571
Openingskoers $70,86
Hoogste koers $72,47
Laagste koers $67,43
Koersbereik $5,04
Ticker WLL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Whiting Petroleum koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Whiting Petroleum over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
30 juni 2022 $68,03 -3,99% 2.859.571 $70,86 $72,47 $67,43
29 juni 2022 $72,68 -9,17% 1.158.436 $80,02 $80,44 $72,30
28 juni 2022 $78,69 +2,27% 1.088.117 $76,94 $79,08 $75,28
27 juni 2022 $74,95 +3,21% 1.248.146 $72,62 $75,49 $71,25
24 juni 2022 $71,03 -3,29% 1.386.333 $73,45 $75,07 $70,95

Aandelen Whiting Petroleum Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Whiting Petroleum? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Whiting Petroleum koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Whiting Petroleum te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Whiting Petroleum van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Whiting Petroleum over de laatste 5 handelsdagen

Whiting Petroleum aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Whiting Petroleum koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Whiting Petroleum nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Whiting Petroleum

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Whiting Petroleum koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Whiting Petroleum in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Whiting Petroleum. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Whiting Petroleum.

Whiting Petroleum aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Whiting Petroleum: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Whiting Petroleum Corp?

De CEO van Whiting Petroleum Corp is Bradley Holly.

Wat is de actuele Whiting Petroleum Corp aandelen koers?

Het Whiting Petroleum Corp-aandeel had op 30-06-2022 een openingskoers van $70,86, de hoogste koers was $72,47 en de laagste koers was $67,43. De slotkoers was $68,03 en is daarmee met 6,40% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Whiting Petroleum Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Whiting Petroleum Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Whiting Petroleum Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Whiting Petroleum Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Whiting Petroleum Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Whiting Petroleum Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Whiting Petroleum Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Whiting Petroleum Corp stijgen in 2022?

Gaat Whiting Petroleum Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Whiting Petroleum Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Whiting Petroleum Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Whiting Petroleum Corp aandelen kopen?

Whiting Petroleum Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Whiting Petroleum Corp aandelen kopen:

Andere aandelen