Western Asset Mortgage Opportunity Fund Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Western Asset Mortgage Opportunity Fund, wat de huidige verwachtingen zijn van Western Asset Mortgage Opportunity Funden hoe de toekomst eruit zal zien voor Western Asset Mortgage Opportunity Fund. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc delen.

Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc is gevestigd in New York in US. Western Asset Mortgage Opportunity Fund telt momenteel werknemers en is actief in de sector . Jane Trust is de CEO van Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc.

Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc

Aandelen Western Asset Mortgage Opportunity Fund kopen

Koop Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Western Asset Mortgage Opportunity Fund stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Western Asset Mortgage Opportunity Fund  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Western Asset Mortgage Opportunity Fund aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Western Asset Mortgage Opportunity Fund.

Western Asset Mortgage Opportunity Fund koers

Datum 5 december 2022
Slotkoers $10,82 -1,19%
Handelsvolume 37.183
Openingskoers $10,95
Hoogste koers $10,99
Laagste koers $10,80
Koersbereik $0,19
Ticker DMO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Western Asset Mortgage Opportunity Fund koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Western Asset Mortgage Opportunity Fund over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
5 december 2022 $10,82 -1,19% 37.183 $10,95 $10,99 $10,80
2 december 2022 $10,98 +0,55% 67.099 $10,92 $11,06 $10,91
1 december 2022 $10,97 -1,44% 48.353 $11,13 $11,17 $10,92
30 november 2022 $11,08 +0,18% 79.679 $11,06 $11,28 $10,98
29 november 2022 $11,06 -0,27% 77.244 $11,09 $11,19 $10,96

Aandelen Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Western Asset Mortgage Opportunity Fund? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Western Asset Mortgage Opportunity Fund koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Western Asset Mortgage Opportunity Fund te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Western Asset Mortgage Opportunity Fund van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Western Asset Mortgage Opportunity Fund over de laatste 5 handelsdagen

Western Asset Mortgage Opportunity Fund aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Western Asset Mortgage Opportunity Fund koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Western Asset Mortgage Opportunity Fund nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Western Asset Mortgage Opportunity Fund

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Western Asset Mortgage Opportunity Fund koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Western Asset Mortgage Opportunity Fund in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Western Asset Mortgage Opportunity Fund. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Western Asset Mortgage Opportunity Fund.

Western Asset Mortgage Opportunity Fund aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Western Asset Mortgage Opportunity Fund: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc?

De CEO van Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc is Jane Trust.

Wat is de actuele Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc aandelen koers?

Het Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc-aandeel had op 05-12-2022 een openingskoers van $10,95, de hoogste koers was $10,99 en de laagste koers was $10,80. De slotkoers was $10,82 en is daarmee met 1,46% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc stijgen in 2022?

Gaat Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc aandelen kopen?

Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Western Asset Mortgage Opportunity Fund Inc aandelen kopen:

Andere aandelen