Western Alliance Bancorp Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Western Alliance Bancorp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Western Alliance Bancorp, wat de huidige verwachtingen zijn van Western Alliance Bancorpen hoe de toekomst eruit zal zien voor Western Alliance Bancorp. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Western Alliance Bancorp delen.

Western Alliance Bancorp is gevestigd in Phoenix in US. Western Alliance Bancorp telt momenteel 5.000 werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Kenneth Vecchione is de CEO van Western Alliance Bancorp.

Western Alliance Bancorp

Aandelen Western Alliance Bancorp kopen

Koop Western Alliance Bancorp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Western Alliance Bancorp stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Western Alliance Bancorp  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Western Alliance Bancorp aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Western Alliance Bancorp.

Western Alliance Bancorp koers

Datum 4 oktober 2022
Slotkoers $71,50 +3,58%
Handelsvolume 676.657
Openingskoers $69,03
Hoogste koers $71,90
Laagste koers $68,61
Koersbereik $3,29
Ticker WAL
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Western Alliance Bancorp koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Western Alliance Bancorp over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
4 oktober 2022 $71,50 +3,58% 676.657 $69,03 $71,90 $68,61
3 oktober 2022 $67,67 +1,26% 563.308 $66,83 $67,90 $65,12
29 september 2022 $65,52 -1,21% 780.382 $66,32 $66,32 $64,71
28 september 2022 $67,81 +0,71% 1.158.831 $67,33 $68,24 $66,73
27 september 2022 $66,90 -3,48% 751.663 $69,31 $70,05 $66,10

Aandelen Western Alliance Bancorp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Western Alliance Bancorp? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Western Alliance Bancorp koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Western Alliance Bancorp te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Western Alliance Bancorp van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Western Alliance Bancorp over de laatste 5 handelsdagen

Western Alliance Bancorp aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Western Alliance Bancorp koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Western Alliance Bancorp nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Western Alliance Bancorp

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Western Alliance Bancorp koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Western Alliance Bancorp in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Western Alliance Bancorp. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Western Alliance Bancorp.

Western Alliance Bancorp aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Western Alliance Bancorp: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Western Alliance Bancorp?

De CEO van Western Alliance Bancorp is Kenneth Vecchione.

Wat is de actuele Western Alliance Bancorp aandelen koers?

Het Western Alliance Bancorp-aandeel had op 04-10-2022 een openingskoers van $69,03, de hoogste koers was $71,90 en de laagste koers was $68,61. De slotkoers was $71,50 en is daarmee met 5,66% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Western Alliance Bancorp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Western Alliance Bancorp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Western Alliance Bancorp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Western Alliance Bancorp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Western Alliance Bancorp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Western Alliance Bancorp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Western Alliance Bancorp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Western Alliance Bancorp stijgen in 2022?

Gaat Western Alliance Bancorp volgend jaar in de prijs omhoog? Western Alliance Bancorp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Western Alliance Bancorp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Western Alliance Bancorp aandelen kopen?

Western Alliance Bancorp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Western Alliance Bancorp aandelen kopen:

Andere aandelen