West Pharmaceutical Services Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel West Pharmaceutical Services, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van West Pharmaceutical Services, wat de huidige verwachtingen zijn van West Pharmaceutical Servicesen hoe de toekomst eruit zal zien voor West Pharmaceutical Services. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over West Pharmaceutical Services, Inc. delen.

West Pharmaceutical Services, Inc. is gevestigd in Exton in US. West Pharmaceutical Services telt momenteel werknemers en is actief in de sector Health Care and Social Assistance. Eric Green is de CEO van West Pharmaceutical Services, Inc..

West Pharmaceutical Services, Inc.

Aandelen West Pharmaceutical Services kopen

Koop West Pharmaceutical Services, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de West Pharmaceutical Services stock koers van de afgelopen periode. Aandeel West Pharmaceutical Services  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de West Pharmaceutical Services aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van West Pharmaceutical Services.

West Pharmaceutical Services koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $251,93 +1,57%
Handelsvolume 476.799
Openingskoers $248,04
Hoogste koers $253,38
Laagste koers $246,58
Koersbereik $6,80
Ticker WST
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de West Pharmaceutical Services koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen West Pharmaceutical Services over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $251,93 +1,57% 476.799 $248,04 $253,38 $246,58
27 september 2022 $246,39 -3,64% 456.516 $255,69 $256,18 $244,71
26 september 2022 $252,83 -0,15% 730.490 $253,22 $258,04 $251,18
23 september 2022 $254,24 +1,20% 371.611 $251,22 $254,56 $248,95
22 september 2022 $253,11 -1,38% 467.522 $256,64 $257,32 $251,69

Aandelen West Pharmaceutical Services, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van West Pharmaceutical Services? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de West Pharmaceutical Services koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van West Pharmaceutical Services te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van West Pharmaceutical Services van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel West Pharmaceutical Services over de laatste 5 handelsdagen

West Pharmaceutical Services aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de West Pharmaceutical Services koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende West Pharmaceutical Services nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van West Pharmaceutical Services

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun West Pharmaceutical Services koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van West Pharmaceutical Services in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor West Pharmaceutical Services. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van West Pharmaceutical Services.

West Pharmaceutical Services aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

West Pharmaceutical Services: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van West Pharmaceutical Services, Inc.?

De CEO van West Pharmaceutical Services, Inc. is Eric Green.

Wat is de actuele West Pharmaceutical Services, Inc. aandelen koers?

Het West Pharmaceutical Services, Inc.-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $248,04, de hoogste koers was $253,38 en de laagste koers was $246,58. De slotkoers was $251,93 en is daarmee met 2,25% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om West Pharmaceutical Services, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om West Pharmaceutical Services, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van West Pharmaceutical Services, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. West Pharmaceutical Services, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de West Pharmaceutical Services, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor West Pharmaceutical Services, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van West Pharmaceutical Services, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van West Pharmaceutical Services, Inc. stijgen in 2022?

Gaat West Pharmaceutical Services, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? West Pharmaceutical Services, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van West Pharmaceutical Services, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog West Pharmaceutical Services, Inc. aandelen kopen?

West Pharmaceutical Services, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je West Pharmaceutical Services, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen