West Fraser Timber Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel West Fraser Timber Co., Ltd. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van West Fraser Timber, wat de huidige verwachtingen zijn van West Fraser Timberen hoe de toekomst eruit zal zien voor West Fraser Timber. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over West Fraser Timber Co., Ltd. delen.

West Fraser Timber Co., Ltd. is gevestigd in Vancouver in Canada. West Fraser Timber telt momenteel werknemers en is actief in de sector Agriculture, Forestry, Fishing and Hunting. Edward Seraphim is de CEO van West Fraser Timber Co., Ltd..

West Fraser Timber Co., Ltd.

Aandelen West Fraser Timber kopen

Koop West Fraser Timber Co., Ltd. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de West Fraser Timber stock koers van de afgelopen periode. Aandeel West Fraser Timber  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de West Fraser Timber aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van West Fraser Timber.

West Fraser Timber koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $77,02 +1,74%
Handelsvolume 250.917
Openingskoers $75,70
Hoogste koers $78,29
Laagste koers $75,43
Koersbereik $2,86
Ticker WFG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de West Fraser Timber koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen West Fraser Timber over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $77,02 +1,74% 250.917 $75,70 $78,29 $75,43
7 december 2022 $75,44 +1,49% 129.305 $74,33 $77,17 $74,33
6 december 2022 $74,97 -1,26% 94.116 $75,93 $76,88 $74,34
5 december 2022 $75,77 -2,02% 105.417 $77,33 $77,53 $75,43
2 december 2022 $77,94 -0,08% 91.709 $78,00 $79,17 $77,81

Aandelen West Fraser Timber Co., Ltd. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van West Fraser Timber? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de West Fraser Timber koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van West Fraser Timber te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van West Fraser Timber van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel West Fraser Timber over de laatste 5 handelsdagen

West Fraser Timber aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de West Fraser Timber koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende West Fraser Timber nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van West Fraser Timber

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun West Fraser Timber koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van West Fraser Timber in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor West Fraser Timber. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van West Fraser Timber.

West Fraser Timber aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

West Fraser Timber: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van West Fraser Timber Co., Ltd.?

De CEO van West Fraser Timber Co., Ltd. is Edward Seraphim.

Wat is de actuele West Fraser Timber Co., Ltd. aandelen koers?

Het West Fraser Timber Co., Ltd.-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $75,70, de hoogste koers was $78,29 en de laagste koers was $75,43. De slotkoers was $77,02 en is daarmee met 2,09% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om West Fraser Timber Co., Ltd. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om West Fraser Timber Co., Ltd. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van West Fraser Timber Co., Ltd. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. West Fraser Timber Co., Ltd. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de West Fraser Timber Co., Ltd. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor West Fraser Timber Co., Ltd. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van West Fraser Timber Co., Ltd.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van West Fraser Timber Co., Ltd. stijgen in 2022?

Gaat West Fraser Timber Co., Ltd. volgend jaar in de prijs omhoog? West Fraser Timber Co., Ltd. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van West Fraser Timber Co., Ltd. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog West Fraser Timber Co., Ltd. aandelen kopen?

West Fraser Timber Co., Ltd. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je West Fraser Timber Co., Ltd. aandelen kopen:

Andere aandelen