Weis Markets Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Weis Markets, Inc. bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Weis Markets, wat de huidige verwachtingen zijn van Weis Marketsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Weis Markets. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Weis Markets, Inc. delen.

Weis Markets, Inc. is gevestigd in in . Weis Markets telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. is de CEO van Weis Markets, Inc..

Weis Markets, Inc.

Aandelen Weis Markets kopen

Koop Weis Markets, Inc. aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Weis Markets stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Weis Markets  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Weis Markets aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Weis Markets.

Weis Markets koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $87,49 +1,44%
Handelsvolume 61.438
Openingskoers $86,25
Hoogste koers $88,16
Laagste koers $85,53
Koersbereik $2,63
Ticker WMK
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Weis Markets koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Weis Markets over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $87,49 +1,44% 61.438 $86,25 $88,16 $85,53
1 december 2022 $86,51 -1,42% 50.585 $87,76 $87,76 $85,10
30 november 2022 $87,21 +1,38% 72.806 $86,02 $87,64 $84,67
29 november 2022 $85,75 -0,61% 62.770 $86,28 $87,10 $85,14
28 november 2022 $85,72 +0,13% 40.915 $85,61 $87,08 $85,30

Aandelen Weis Markets, Inc. koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Weis Markets? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Weis Markets koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Weis Markets te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Weis Markets van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Weis Markets over de laatste 5 handelsdagen

Weis Markets aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Weis Markets koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Weis Markets nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Weis Markets

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Weis Markets koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Weis Markets in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Weis Markets. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Weis Markets.

Weis Markets aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Weis Markets: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Weis Markets, Inc.?

De CEO van Weis Markets, Inc. is .

Wat is de actuele Weis Markets, Inc. aandelen koers?

Het Weis Markets, Inc.-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $86,25, de hoogste koers was $88,16 en de laagste koers was $85,53. De slotkoers was $87,49 en is daarmee met 1,13% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Weis Markets, Inc. kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Weis Markets, Inc. te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Weis Markets, Inc. te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Weis Markets, Inc. wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Weis Markets, Inc. koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Weis Markets, Inc. ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Weis Markets, Inc.? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Weis Markets, Inc. stijgen in 2022?

Gaat Weis Markets, Inc. volgend jaar in de prijs omhoog? Weis Markets, Inc. is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Weis Markets, Inc. en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Weis Markets, Inc. aandelen kopen?

Weis Markets, Inc. aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Weis Markets, Inc. aandelen kopen:

Andere aandelen