Weingarten Realty Investors Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Weingarten Realty Investors bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Weingarten Realty Investors, wat de huidige verwachtingen zijn van Weingarten Realty Investorsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Weingarten Realty Investors. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Weingarten Realty Investors delen.

Weingarten Realty Investors is gevestigd in Houston in US. Weingarten Realty Investors telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Andrew Alexander is de CEO van Weingarten Realty Investors.

Weingarten Realty Investors

Aandelen Weingarten Realty Investors kopen

Koop Weingarten Realty Investors aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Weingarten Realty Investors stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Weingarten Realty Investors  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Weingarten Realty Investors aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Weingarten Realty Investors.

Weingarten Realty Investors koers

Datum 3 augustus 2021
Slotkoers $31,44 -2,30%
Handelsvolume 26.456.004
Openingskoers $32,18
Hoogste koers $32,46
Laagste koers $31,40
Koersbereik $1,06
Ticker WRI
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Weingarten Realty Investors koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Weingarten Realty Investors over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
3 augustus 2021 $31,44 -2,30% 26.456.004 $32,18 $32,46 $31,40
2 augustus 2021 $32,10 -1,17% 1.046.081 $32,48 $33,13 $32,10
29 juli 2021 $32,03 +1,75% 1.085.763 $31,48 $32,98 $31,48
28 juli 2021 $31,37 -0,70% 1.227.838 $31,59 $31,72 $31,06
27 juli 2021 $31,32 -0,70% 1.358.612 $31,54 $31,71 $31,08

Aandelen Weingarten Realty Investors koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Weingarten Realty Investors? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Weingarten Realty Investors koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Weingarten Realty Investors te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Weingarten Realty Investors van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Weingarten Realty Investors over de laatste 5 handelsdagen

Weingarten Realty Investors aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Weingarten Realty Investors koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Weingarten Realty Investors nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Weingarten Realty Investors

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Weingarten Realty Investors koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Weingarten Realty Investors in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Weingarten Realty Investors. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Weingarten Realty Investors.

Weingarten Realty Investors aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Weingarten Realty Investors: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Weingarten Realty Investors?

De CEO van Weingarten Realty Investors is Andrew Alexander.

Wat is de actuele Weingarten Realty Investors aandelen koers?

Het Weingarten Realty Investors-aandeel had op 03-08-2021 een openingskoers van $32,18, de hoogste koers was $32,46 en de laagste koers was $31,40. De slotkoers was $31,44 en is daarmee met 2,06% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Weingarten Realty Investors kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Weingarten Realty Investors te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Weingarten Realty Investors te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Weingarten Realty Investors wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Weingarten Realty Investors koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Weingarten Realty Investors ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Weingarten Realty Investors? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Weingarten Realty Investors stijgen in 2022?

Gaat Weingarten Realty Investors volgend jaar in de prijs omhoog? Weingarten Realty Investors is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Weingarten Realty Investors en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Weingarten Realty Investors aandelen kopen?

Weingarten Realty Investors aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Weingarten Realty Investors aandelen kopen:

Andere aandelen