Washington Prime Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Washington Prime Group Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Washington Prime Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Washington Prime Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Washington Prime Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Washington Prime Group Inc delen.

Washington Prime Group Inc is gevestigd in Columbus in US. Washington Prime Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Finance and Insurance. Louis Conforti is de CEO van Washington Prime Group Inc.

Washington Prime Group Inc

Aandelen Washington Prime Group kopen

Koop Washington Prime Group Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Washington Prime Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Washington Prime Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Washington Prime Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Washington Prime Group.

Washington Prime Group koers

Datum 29 september 2021
Slotkoers $0,83 -6,76%
Handelsvolume 1.793.630
Openingskoers $0,89
Hoogste koers $0,90
Laagste koers $0,83
Koersbereik $0,08
Ticker WPG
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Washington Prime Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Washington Prime Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2021 $0,83 -6,76% 1.793.630 $0,89 $0,90 $0,83
28 september 2021 $0,84 -6,59% 2.587.162 $0,90 $0,93 $0,83
27 september 2021 $0,92 -1,51% 1.956.657 $0,93 $0,97 $0,90
23 september 2021 $1,01 +9,56% 5.398.519 $0,92 $1,04 $0,92
22 september 2021 $0,94 +0,12% 958.349 $0,94 $0,96 $0,89

Aandelen Washington Prime Group Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Washington Prime Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Washington Prime Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Washington Prime Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Washington Prime Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Washington Prime Group over de laatste 5 handelsdagen

Washington Prime Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Washington Prime Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Washington Prime Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Washington Prime Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Washington Prime Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Washington Prime Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Washington Prime Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Washington Prime Group.

Washington Prime Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Washington Prime Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Washington Prime Group Inc?

De CEO van Washington Prime Group Inc is Louis Conforti.

Wat is de actuele Washington Prime Group Inc aandelen koers?

Het Washington Prime Group Inc-aandeel had op 29-09-2021 een openingskoers van $0,89, de hoogste koers was $0,90 en de laagste koers was $0,83. De slotkoers was $0,83 en is daarmee met 1,00% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Washington Prime Group Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Washington Prime Group Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Washington Prime Group Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Washington Prime Group Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Washington Prime Group Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Washington Prime Group Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Washington Prime Group Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Washington Prime Group Inc stijgen in 2022?

Gaat Washington Prime Group Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Washington Prime Group Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Washington Prime Group Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Washington Prime Group Inc aandelen kopen?

Washington Prime Group Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Washington Prime Group Inc aandelen kopen:

Andere aandelen