Warrior Met Coal Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Warrior Met Coal Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Warrior Met Coal, wat de huidige verwachtingen zijn van Warrior Met Coalen hoe de toekomst eruit zal zien voor Warrior Met Coal. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Warrior Met Coal Inc delen.

Warrior Met Coal Inc is gevestigd in Brookwood in US. Warrior Met Coal telt momenteel werknemers en is actief in de sector Mining, Quarrying, and Oil and Gas Extraction. Walter Scheller is de CEO van Warrior Met Coal Inc.

Warrior Met Coal Inc

Aandelen Warrior Met Coal kopen

Koop Warrior Met Coal Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Warrior Met Coal stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Warrior Met Coal  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Warrior Met Coal aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Warrior Met Coal.

Warrior Met Coal koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $29,16 +3,00%
Handelsvolume 520.392
Openingskoers $28,31
Hoogste koers $29,58
Laagste koers $28,06
Koersbereik $1,52
Ticker HCC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Warrior Met Coal koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Warrior Met Coal over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $29,16 +3,00% 520.392 $28,31 $29,58 $28,06
27 september 2022 $28,39 +2,09% 520.035 $27,81 $28,56 $27,50
26 september 2022 $27,53 +2,53% 2.021.747 $26,85 $28,67 $26,82
23 september 2022 $27,00 -3,33% 989.827 $27,93 $28,26 $26,37
22 september 2022 $27,70 -2,84% 383.991 $28,51 $28,69 $27,58

Aandelen Warrior Met Coal Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Warrior Met Coal? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Warrior Met Coal koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Warrior Met Coal te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Warrior Met Coal van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Warrior Met Coal over de laatste 5 handelsdagen

Warrior Met Coal aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Warrior Met Coal koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Warrior Met Coal nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Warrior Met Coal

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Warrior Met Coal koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Warrior Met Coal in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Warrior Met Coal. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Warrior Met Coal.

Warrior Met Coal aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Warrior Met Coal: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Warrior Met Coal Inc?

De CEO van Warrior Met Coal Inc is Walter Scheller.

Wat is de actuele Warrior Met Coal Inc aandelen koers?

Het Warrior Met Coal Inc-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $28,31, de hoogste koers was $29,58 en de laagste koers was $28,06. De slotkoers was $29,16 en is daarmee met 2,71% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Warrior Met Coal Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Warrior Met Coal Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Warrior Met Coal Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Warrior Met Coal Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Warrior Met Coal Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Warrior Met Coal Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Warrior Met Coal Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Warrior Met Coal Inc stijgen in 2022?

Gaat Warrior Met Coal Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Warrior Met Coal Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Warrior Met Coal Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Warrior Met Coal Inc aandelen kopen?

Warrior Met Coal Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Warrior Met Coal Inc aandelen kopen:

Andere aandelen