Walgreens Boots Alliance Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Walgreens Boots Alliance Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Walgreens Boots Alliance, wat de huidige verwachtingen zijn van Walgreens Boots Allianceen hoe de toekomst eruit zal zien voor Walgreens Boots Alliance. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Walgreens Boots Alliance Inc delen.

Walgreens Boots Alliance Inc is gevestigd in Deerfield in US. Walgreens Boots Alliance telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. Stefano Pessina is de CEO van Walgreens Boots Alliance Inc.

Walgreens Boots Alliance Inc

Aandelen Walgreens Boots Alliance kopen

Koop Walgreens Boots Alliance Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Walgreens Boots Alliance stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Walgreens Boots Alliance  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Walgreens Boots Alliance aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Walgreens Boots Alliance.

Walgreens Boots Alliance koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $40,90 +0,64%
Handelsvolume 3.587.872
Openingskoers $40,64
Hoogste koers $40,97
Laagste koers $40,40
Koersbereik $0,57
Ticker WBA
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de Walgreens Boots Alliance koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Walgreens Boots Alliance over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $40,90 +0,64% 3.587.872 $40,64 $40,97 $40,40
7 december 2022 $40,65 +0,59% 3.775.609 $40,41 $40,97 $40,31
6 december 2022 $40,59 -1,67% 4.326.262 $41,28 $41,40 $40,41
5 december 2022 $41,21 -0,36% 4.501.803 $41,36 $41,42 $40,82
2 december 2022 $41,48 +1,21% 4.857.560 $40,99 $41,63 $40,85

Aandelen Walgreens Boots Alliance Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Walgreens Boots Alliance? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Walgreens Boots Alliance koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Walgreens Boots Alliance te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Walgreens Boots Alliance van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Walgreens Boots Alliance over de laatste 5 handelsdagen

Walgreens Boots Alliance aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Walgreens Boots Alliance koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Walgreens Boots Alliance nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Walgreens Boots Alliance

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Walgreens Boots Alliance koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Walgreens Boots Alliance in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Walgreens Boots Alliance. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Walgreens Boots Alliance.

Walgreens Boots Alliance aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Walgreens Boots Alliance: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Walgreens Boots Alliance Inc?

De CEO van Walgreens Boots Alliance Inc is Stefano Pessina.

Wat is de actuele Walgreens Boots Alliance Inc aandelen koers?

Het Walgreens Boots Alliance Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $40,64, de hoogste koers was $40,97 en de laagste koers was $40,40. De slotkoers was $40,90 en is daarmee met 0,62% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Walgreens Boots Alliance Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Walgreens Boots Alliance Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Walgreens Boots Alliance Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Walgreens Boots Alliance Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Walgreens Boots Alliance Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Walgreens Boots Alliance Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Walgreens Boots Alliance Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Walgreens Boots Alliance Inc stijgen in 2022?

Gaat Walgreens Boots Alliance Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Walgreens Boots Alliance Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Walgreens Boots Alliance Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Walgreens Boots Alliance Inc aandelen kopen?

Walgreens Boots Alliance Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Walgreens Boots Alliance Inc aandelen kopen:

Andere aandelen