VPC Impact Acquisition Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel VPC Impact Acquisition Holdings bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van VPC Impact Acquisition Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van VPC Impact Acquisition Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor VPC Impact Acquisition Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over VPC Impact Acquisition Holdings delen.

VPC Impact Acquisition Holdings is gevestigd in in . VPC Impact Acquisition Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector . is de CEO van VPC Impact Acquisition Holdings.

VPC Impact Acquisition Holdings

Aandelen VPC Impact Acquisition Holdings kopen

Koop VPC Impact Acquisition Holdings aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de VPC Impact Acquisition Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel VPC Impact Acquisition Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de VPC Impact Acquisition Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van VPC Impact Acquisition Holdings.

VPC Impact Acquisition Holdings koers

Datum 15 oktober 2021
Slotkoers $9,36 -2,50%
Handelsvolume 1.530.241
Openingskoers $9,60
Hoogste koers $9,79
Laagste koers $9,21
Koersbereik $0,58
Ticker VIH
Exchange Nasdaq
Bekijk hieronder de VPC Impact Acquisition Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen VPC Impact Acquisition Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
15 oktober 2021 $9,36 -2,50% 1.530.241 $9,60 $9,79 $9,21
14 oktober 2021 $9,46 -5,02% 987.748 $9,96 $10,12 $9,27
13 oktober 2021 $9,93 +0,30% 2.025.368 $9,90 $10,13 $9,21
12 oktober 2021 $9,86 +0,61% 2.068.406 $9,80 $10,20 $9,68
11 oktober 2021 $9,78 +4,71% 990.419 $9,34 $9,92 $9,34

Aandelen VPC Impact Acquisition Holdings koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van VPC Impact Acquisition Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de VPC Impact Acquisition Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van VPC Impact Acquisition Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van VPC Impact Acquisition Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel VPC Impact Acquisition Holdings over de laatste 5 handelsdagen

VPC Impact Acquisition Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de VPC Impact Acquisition Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende VPC Impact Acquisition Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van VPC Impact Acquisition Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun VPC Impact Acquisition Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van VPC Impact Acquisition Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor VPC Impact Acquisition Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van VPC Impact Acquisition Holdings.

VPC Impact Acquisition Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

VPC Impact Acquisition Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van VPC Impact Acquisition Holdings?

De CEO van VPC Impact Acquisition Holdings is .

Wat is de actuele VPC Impact Acquisition Holdings aandelen koers?

Het VPC Impact Acquisition Holdings-aandeel had op 15-10-2021 een openingskoers van $9,60, de hoogste koers was $9,79 en de laagste koers was $9,21. De slotkoers was $9,36 en is daarmee met 1,06% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om VPC Impact Acquisition Holdings kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om VPC Impact Acquisition Holdings te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van VPC Impact Acquisition Holdings te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. VPC Impact Acquisition Holdings wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de VPC Impact Acquisition Holdings koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor VPC Impact Acquisition Holdings ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van VPC Impact Acquisition Holdings? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van VPC Impact Acquisition Holdings stijgen in 2022?

Gaat VPC Impact Acquisition Holdings volgend jaar in de prijs omhoog? VPC Impact Acquisition Holdings is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van VPC Impact Acquisition Holdings en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog VPC Impact Acquisition Holdings aandelen kopen?

VPC Impact Acquisition Holdings aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je VPC Impact Acquisition Holdings aandelen kopen:

Andere aandelen