Virnetx Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Virnetx Holding Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Virnetx Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Virnetx Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Virnetx Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Virnetx Holding Corp delen.

Virnetx Holding Corp is gevestigd in Zephyr Cove in US. Virnetx Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Real Estate and Rental and Leasing. Kendall Larsen is de CEO van Virnetx Holding Corp.

Virnetx Holding Corp

Aandelen Virnetx Holding kopen

Koop Virnetx Holding Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Virnetx Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Virnetx Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Virnetx Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Virnetx Holding.

Virnetx Holding koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $1,28 0,00%
Handelsvolume 81.320
Openingskoers $1,28
Hoogste koers $1,28
Laagste koers $1,25
Koersbereik $0,03
Ticker VHC
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Virnetx Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Virnetx Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $1,28 0,00% 81.320 $1,28 $1,28 $1,25
1 december 2022 $1,29 0,00% 72.495 $1,29 $1,32 $1,28
30 november 2022 $1,31 +1,55% 85.994 $1,29 $1,32 $1,24
29 november 2022 $1,28 +1,59% 276.033 $1,26 $1,29 $1,24
28 november 2022 $1,26 +3,28% 83.517 $1,22 $1,27 $1,22

Aandelen Virnetx Holding Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Virnetx Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Virnetx Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Virnetx Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Virnetx Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Virnetx Holding over de laatste 5 handelsdagen

Virnetx Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Virnetx Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Virnetx Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Virnetx Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Virnetx Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Virnetx Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Virnetx Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Virnetx Holding.

Virnetx Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Virnetx Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Virnetx Holding Corp?

De CEO van Virnetx Holding Corp is Kendall Larsen.

Wat is de actuele Virnetx Holding Corp aandelen koers?

Het Virnetx Holding Corp-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $1,28, de hoogste koers was $1,28 en de laagste koers was $1,25. De slotkoers was $1,28 en is daarmee met 0,78% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Virnetx Holding Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Virnetx Holding Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Virnetx Holding Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Virnetx Holding Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Virnetx Holding Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Virnetx Holding Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Virnetx Holding Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Virnetx Holding Corp stijgen in 2022?

Gaat Virnetx Holding Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Virnetx Holding Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Virnetx Holding Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Virnetx Holding Corp aandelen kopen?

Virnetx Holding Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Virnetx Holding Corp aandelen kopen:

Andere aandelen