Virgin Galactic Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Virgin Galactic Holdings Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Virgin Galactic Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Virgin Galactic Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Virgin Galactic Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Virgin Galactic Holdings Inc delen.

Virgin Galactic Holdings Inc is gevestigd in in . Virgin Galactic Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. is de CEO van Virgin Galactic Holdings Inc.

Virgin Galactic Holdings Inc

Aandelen Virgin Galactic Holdings kopen

Koop Virgin Galactic Holdings Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Virgin Galactic Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Virgin Galactic Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Virgin Galactic Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Virgin Galactic Holdings.

Virgin Galactic Holdings koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $4,68 +0,65%
Handelsvolume 3.860.488
Openingskoers $4,65
Hoogste koers $4,76
Laagste koers $4,47
Koersbereik $0,29
Ticker SPCE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Virgin Galactic Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Virgin Galactic Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $4,68 +0,65% 3.860.488 $4,65 $4,76 $4,47
7 december 2022 $4,58 -0,65% 4.096.796 $4,61 $4,70 $4,53
6 december 2022 $4,62 -9,94% 8.114.786 $5,13 $5,14 $4,57
5 december 2022 $5,12 +0,39% 5.716.294 $5,10 $5,38 $5,04
2 december 2022 $5,14 +2,59% 3.254.977 $5,01 $5,17 $5,01

Aandelen Virgin Galactic Holdings Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Virgin Galactic Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Virgin Galactic Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Virgin Galactic Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Virgin Galactic Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Virgin Galactic Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Virgin Galactic Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Virgin Galactic Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Virgin Galactic Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Virgin Galactic Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Virgin Galactic Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Virgin Galactic Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Virgin Galactic Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Virgin Galactic Holdings.

Virgin Galactic Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Virgin Galactic Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Virgin Galactic Holdings Inc?

De CEO van Virgin Galactic Holdings Inc is .

Wat is de actuele Virgin Galactic Holdings Inc aandelen koers?

Het Virgin Galactic Holdings Inc-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $4,65, de hoogste koers was $4,76 en de laagste koers was $4,47. De slotkoers was $4,68 en is daarmee met 2,18% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Virgin Galactic Holdings Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Virgin Galactic Holdings Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Virgin Galactic Holdings Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Virgin Galactic Holdings Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Virgin Galactic Holdings Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Virgin Galactic Holdings Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Virgin Galactic Holdings Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Virgin Galactic Holdings Inc stijgen in 2022?

Gaat Virgin Galactic Holdings Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Virgin Galactic Holdings Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Virgin Galactic Holdings Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Virgin Galactic Holdings Inc aandelen kopen?

Virgin Galactic Holdings Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Virgin Galactic Holdings Inc aandelen kopen:

Andere aandelen