Vipshop Holdings Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Vipshop Holdings Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Vipshop Holdings, wat de huidige verwachtingen zijn van Vipshop Holdingsen hoe de toekomst eruit zal zien voor Vipshop Holdings. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Vipshop Holdings Ltd delen.

Vipshop Holdings Ltd is gevestigd in Guangzhou in China (Mainland). Vipshop Holdings telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. Eric Ya Shen is de CEO van Vipshop Holdings Ltd.

Vipshop Holdings Ltd

Aandelen Vipshop Holdings kopen

Koop Vipshop Holdings Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Vipshop Holdings stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Vipshop Holdings  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Vipshop Holdings aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Vipshop Holdings.

Vipshop Holdings koers

Datum 2 december 2022
Slotkoers $11,96 +6,03%
Handelsvolume 7.489.141
Openingskoers $11,28
Hoogste koers $12,13
Laagste koers $11,23
Koersbereik $0,90
Ticker VIPS
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Vipshop Holdings koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Vipshop Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
2 december 2022 $11,96 +6,03% 7.489.141 $11,28 $12,13 $11,23
1 december 2022 $11,43 +6,92% 5.920.327 $10,69 $11,44 $10,66
30 november 2022 $11,15 +7,21% 11.893.077 $10,40 $11,22 $10,40
29 november 2022 $10,09 -0,59% 8.190.065 $10,15 $10,34 $9,98
28 november 2022 $9,87 +2,02% 6.180.743 $9,68 $10,07 $9,55

Aandelen Vipshop Holdings Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Vipshop Holdings? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Vipshop Holdings koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Vipshop Holdings te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Vipshop Holdings van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Vipshop Holdings over de laatste 5 handelsdagen

Vipshop Holdings aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Vipshop Holdings koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Vipshop Holdings nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Vipshop Holdings

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Vipshop Holdings koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Vipshop Holdings in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Vipshop Holdings. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Vipshop Holdings.

Vipshop Holdings aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Vipshop Holdings: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Vipshop Holdings Ltd?

De CEO van Vipshop Holdings Ltd is Eric Ya Shen.

Wat is de actuele Vipshop Holdings Ltd aandelen koers?

Het Vipshop Holdings Ltd-aandeel had op 02-12-2022 een openingskoers van $11,28, de hoogste koers was $12,13 en de laagste koers was $11,23. De slotkoers was $11,96 en is daarmee met 4,64% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Vipshop Holdings Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Vipshop Holdings Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Vipshop Holdings Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Vipshop Holdings Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Vipshop Holdings Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Vipshop Holdings Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Vipshop Holdings Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Vipshop Holdings Ltd stijgen in 2022?

Gaat Vipshop Holdings Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Vipshop Holdings Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Vipshop Holdings Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Vipshop Holdings Ltd aandelen kopen?

Vipshop Holdings Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Vipshop Holdings Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen