Vince Holding Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Vince Holding Corp bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Vince Holding, wat de huidige verwachtingen zijn van Vince Holdingen hoe de toekomst eruit zal zien voor Vince Holding. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Vince Holding Corp delen.

Vince Holding Corp is gevestigd in New York in US. Vince Holding telt momenteel werknemers en is actief in de sector Retail Trade. Brendan Hoffman is de CEO van Vince Holding Corp.

Vince Holding Corp

Aandelen Vince Holding kopen

Koop Vince Holding Corp aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Vince Holding stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Vince Holding  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Vince Holding aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Vince Holding.

Vince Holding koers

Datum 28 september 2022
Slotkoers $6,19 +1,81%
Handelsvolume 24.095
Openingskoers $6,08
Hoogste koers $6,22
Laagste koers $5,99
Koersbereik $0,23
Ticker VNCE
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Vince Holding koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Vince Holding over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
28 september 2022 $6,19 +1,81% 24.095 $6,08 $6,22 $5,99
27 september 2022 $6,00 -2,44% 19.827 $6,15 $6,15 $5,91
26 september 2022 $6,30 +0,80% 12.335 $6,25 $6,30 $5,96
23 september 2022 $6,33 -0,63% 25.415 $6,37 $6,37 $6,14
22 september 2022 $6,51 -3,13% 20.016 $6,72 $6,73 $6,30

Aandelen Vince Holding Corp koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Vince Holding? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Vince Holding koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Vince Holding te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Vince Holding van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Vince Holding over de laatste 5 handelsdagen

Vince Holding aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Vince Holding koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Vince Holding nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Vince Holding

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Vince Holding koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Vince Holding in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Vince Holding. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Vince Holding.

Vince Holding aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Vince Holding: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Vince Holding Corp?

De CEO van Vince Holding Corp is Brendan Hoffman.

Wat is de actuele Vince Holding Corp aandelen koers?

Het Vince Holding Corp-aandeel had op 28-09-2022 een openingskoers van $6,08, de hoogste koers was $6,22 en de laagste koers was $5,99. De slotkoers was $6,19 en is daarmee met 3,17% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Vince Holding Corp kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Vince Holding Corp te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Vince Holding Corp te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Vince Holding Corp wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Vince Holding Corp koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Vince Holding Corp ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Vince Holding Corp? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Vince Holding Corp stijgen in 2022?

Gaat Vince Holding Corp volgend jaar in de prijs omhoog? Vince Holding Corp is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Vince Holding Corp en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Vince Holding Corp aandelen kopen?

Vince Holding Corp aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Vince Holding Corp aandelen kopen:

Andere aandelen