Vector Group Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Vector Group Ltd bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Vector Group, wat de huidige verwachtingen zijn van Vector Groupen hoe de toekomst eruit zal zien voor Vector Group. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Vector Group Ltd delen.

Vector Group Ltd is gevestigd in Miami in US. Vector Group telt momenteel werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Howard Lorber is de CEO van Vector Group Ltd.

Vector Group Ltd

Aandelen Vector Group kopen

Koop Vector Group Ltd aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Vector Group stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Vector Group  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Vector Group aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Vector Group.

Vector Group koers

Datum 8 december 2022
Slotkoers $11,00 +1,48%
Handelsvolume 748.225
Openingskoers $10,84
Hoogste koers $11,01
Laagste koers $10,75
Koersbereik $0,26
Ticker VGR
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Vector Group koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Vector Group over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
8 december 2022 $11,00 +1,48% 748.225 $10,84 $11,01 $10,75
7 december 2022 $10,99 -1,88% 490.610 $11,20 $11,21 $10,99
6 december 2022 $11,15 -0,89% 574.778 $11,25 $11,36 $11,10
5 december 2022 $11,25 -0,53% 585.537 $11,31 $11,32 $11,18
2 december 2022 $11,40 +2,24% 516.078 $11,15 $11,43 $11,07

Aandelen Vector Group Ltd koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Vector Group? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Vector Group koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Vector Group te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Vector Group van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Vector Group over de laatste 5 handelsdagen

Vector Group aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Vector Group koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Vector Group nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Vector Group

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Vector Group koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Vector Group in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Vector Group. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Vector Group.

Vector Group aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Vector Group: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Vector Group Ltd?

De CEO van Vector Group Ltd is Howard Lorber.

Wat is de actuele Vector Group Ltd aandelen koers?

Het Vector Group Ltd-aandeel had op 08-12-2022 een openingskoers van $10,84, de hoogste koers was $11,01 en de laagste koers was $10,75. De slotkoers was $11,00 en is daarmee met 0,09% gestegen ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Vector Group Ltd kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Vector Group Ltd te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Vector Group Ltd te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Vector Group Ltd wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Vector Group Ltd koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Vector Group Ltd ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Vector Group Ltd? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Vector Group Ltd stijgen in 2022?

Gaat Vector Group Ltd volgend jaar in de prijs omhoog? Vector Group Ltd is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Vector Group Ltd en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Vector Group Ltd aandelen kopen?

Vector Group Ltd aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Vector Group Ltd aandelen kopen:

Andere aandelen