Vapotherm Aandelen

Op deze pagina zullen we het aandeel Vapotherm Inc bespreken. We zullen ingaan op de actuele prijs van Vapotherm, wat de huidige verwachtingen zijn van Vapothermen hoe de toekomst eruit zal zien voor Vapotherm. Voordat we beginnen zullen we wat algemene informatie over Vapotherm Inc delen.

Vapotherm Inc is gevestigd in Exeter in US. Vapotherm telt momenteel 116 werknemers en is actief in de sector Manufacturing. Joe Army is de CEO van Vapotherm Inc.

Vapotherm Inc

Aandelen Vapotherm kopen

Koop Vapotherm Inc aandelen bij een betrouwbare exchange. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker waar je direct kunt beginnen met het handelen in aandelen.

Bekijk hieronder de Vapotherm stock koers van de afgelopen periode. Aandeel Vapotherm  kopen? Bestudeer deze grafiek goed!

Hieronder vindt je verschillende informatie over de Vapotherm aandelen, het bedrijf en de aandelenkoers van Vapotherm.

Vapotherm koers

Datum 29 september 2022
Slotkoers $1,63 -2,40%
Handelsvolume 31.841
Openingskoers $1,67
Hoogste koers $1,67
Laagste koers $1,56
Koersbereik $0,11
Ticker VAPO
Exchange New York Stock Exchange Inc
Bekijk hieronder de Vapotherm koers van de afgelopen vijf dagen met extra informatie zoals het volume, de sluitkoers en meer.

Beurskoersen Vapotherm over de laatste 5 handelsdagen

Datum Slotkoers Verschil Volume Open Hoogste Laagste
29 september 2022 $1,63 -2,40% 31.841 $1,67 $1,67 $1,56
28 september 2022 $1,67 -1,18% 55.847 $1,69 $1,78 $1,60
27 september 2022 $1,69 +2,42% 117.944 $1,65 $1,71 $1,50
26 september 2022 $1,64 +10,07% 205.619 $1,49 $1,71 $1,39
23 september 2022 $1,44 -7,10% 73.266 $1,55 $1,57 $1,44

Aandelen Vapotherm Inc koers verwachting 2021-2025

Heb je interesse in de aandelen van Vapotherm? Dan is het natuurlijk belangrijk om de ins and outs van het bedrijf te kennen, en je goed te verdiepen in het toekomstperspectief van het bedrijf. Op deze pagina delen we verschillende informatie zoals de Vapotherm koers en nog veel meer. Zit je eraan te denken om de aandelen van Vapotherm te kopen? Blijf dan goed op de hoogte van de aandelen koers, zodat je op het juiste moment in kan stappen. Bekijk hieronder de koers van Vapotherm van de afgelopen dagen:

Koers van het aandeel Vapotherm over de laatste 5 handelsdagen

Vapotherm aandeel nieuws

Bij het investeren in aandelen is het altijd zeer belangrijk het nieuws rondom een bedrijf (en ook de gehele aandelenmarkt en vergelijkbare bedrijven) in de gaten te houden. Op deze manier ben je op de hoogte van verschillende marktontwikkelingen of ontwikkelingen in de sector van het bedrijf waarin jij investeert. Je hoeft geen expert te zijn op alles wat er zich afspeelt maar het helpt wel een goed idee te hebben in wat er zich afspeelt in het bedrijf, bij concurrenten en de sector. Op deze manier kun je zelf analyses uitvoeren en de Vapotherm koers bekijken in relatie tot bepaalde ontwikkelingen. Ons team kan je dus zeker aanraden verschillende Vapotherm nieuwsupdates te volgen.

Het koersdoel van Vapotherm

Verschillende aandelenexperts en -analisten presenteren regelmatig hun Vapotherm koers verwachtingen voor geïnteresseerden (aandeelhouders en potentiële aandeelhouders). Ook ons team heeft ideeën over de aandelen koers van Vapotherm in de toekomst, en over het algemeen zien verschillende experts de toekomst zeer optimistisch in voor Vapotherm. Hierbij moeten wij natuurlijk wel zeggen, zie dit niet als financieel advies en doe altijd je eigen onderzoek bij het investeren in aandelen. Uiteindelijk gaat het om jouw geld en zorg ervoor dat je je goed verdiept in het bedrijf en de aandelen van Vapotherm.

Vapotherm aandelen kopen? Dit kun je hier doen

Aandelen koop je bij een broker. Dit is een platform waar je een rekening opent, en waar je aandelen op de beurs kunt kopen en verkopen. DEGIRO is een zeer betrouwbare broker die in Nederland veel gebruikt wordt. Je kunt hier al snel beginnen met het handelen in aandelen zodra je hier geregistreerd bent.

Vapotherm: Veelgestelde vragen

Wie is de CEO van Vapotherm Inc?

De CEO van Vapotherm Inc is Joe Army.

Wat is de actuele Vapotherm Inc aandelen koers?

Het Vapotherm Inc-aandeel had op 29-09-2022 een openingskoers van $1,67, de hoogste koers was $1,67 en de laagste koers was $1,56. De slotkoers was $1,63 en is daarmee met 2,40% gedaald ten opzichte van de dag ervoor.

Is het verstandig om Vapotherm Inc kopen in 2021-2022?

Ons team kan geen financieel advies geven en we kunnen dus niet vertellen om Vapotherm Inc te kopen of niet. Wel kunnen we je aanraden goed onderzoek te doen en te kijken naar wat verschillende experts op het gebied van aandelen zeggen. Ook raden we je aan de koers van Vapotherm Inc te bestuderen en op basis hiervan je eigen keuze te maken. Vapotherm Inc wel of niet kopen? Deze vraag blijft lastig om te beantwoorden.

Wat zeggen experts over de Vapotherm Inc koers verwachting?

Als we kijken naar verschillende aandelen-experts zien we in het algemeen een lijn van positieve verwachtingen. Alhoewel dit geen financieel advies is, zien wij de toekomst voor Vapotherm Inc ook zeer positief in. Wat kunnen we precies verwachten van Vapotherm Inc? Dit is natuurlijk nog maar afwachten.

Gaat de koers van Vapotherm Inc stijgen in 2022?

Gaat Vapotherm Inc volgend jaar in de prijs omhoog? Vapotherm Inc is bezig met vele projecten en lijkt veel ontwikkelingen door te gaan maken. Dit kan mogelijk een positief invloed hebben op de prijs van Vapotherm Inc en de aandelen koers kan hierdoor zeer mogelijk gaan stijgen in het jaar 2022.

Hoe kan ik vandaag nog Vapotherm Inc aandelen kopen?

Vapotherm Inc aandelen koop je bij een betrouwbare broker. Bij onderstaande broker kun je Vapotherm Inc aandelen kopen:

Andere aandelen